Santa Maria Billing Boats
-
Re: Santa Maria Billing Boats
No tak zapomniałem napisać, że na żaglach już były gotowe nadruki. Trzeba było tylko dokładnie wypełnić. 

-
Ostatni post Koniec relacji
Dzisiaj KONIEC!!!!! 
Tak jak wcześniej pisałem bandery były zrobione z papieru więc je zeskanowałem powiększyłem skan i wydrukowałem na wiskozie na drukarce atramentowej.

Tak jak wcześniej pisałem bandery były zrobione z papieru więc je zeskanowałem powiększyłem skan i wydrukowałem na wiskozie na drukarce atramentowej.
-
Ostatnie dwie foty!!!
Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość i pomoc oraz dobre rady. Teraz biorę się za Victory z kolekcji DeAgostini.
Moje modelu można również oglądać na www.zeglujmy.com\galeria. Zapraszam m.in. Bounty. Pozdrawiam!
Dziękuję wszystkim za wyrozumiałość i pomoc oraz dobre rady. Teraz biorę się za Victory z kolekcji DeAgostini.
Moje modelu można również oglądać na www.zeglujmy.com\galeria. Zapraszam m.in. Bounty. Pozdrawiam!
- krzysztof
Model w porcie - to wyczyn nie lada. Patrząc na zdjęcia odnoszę wrażenie, że materiał, z których uszyłeś żagle jest zdecydowanie za gruby. Żagle źle się układaj. Tym samym psują wygląd całego modelu. Może warto pomyśleć o wykonaniu kompletu np z batystu?
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- jerry_bee
oj tam, żagle może i sztywne, ale co najważniejsze - model ukończony. gratuluję!
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- krzysztof
A co napisałem? !!!! Wyczyn nie lada - wśród teoretyków.
pozdrawiam Krzysztof
- safari28
Modelik ukończony i nieźle się prezentuje. Oczywiście dołączam się do gratulacji. Czy żagle grube czy cienkie to nie ważne, ważne że robota własnoręcznie wykonana i satysfakcja pełna z tego.
ps
ps
-
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam