kont...
cdn...
Le Commerce de Marseille - drugi
- Zbyszek
- awas
Re: Le Commerce de Marseille - drugi
Zbyszek
W ramach krytyki, o którą się prosisz powiem, że jest dobrze ale nie najgorzej.
Jedyne co możesz dorobić to ludka, żeby pokazać skalę tej konstrukcji.
To niesamowite co kiedyś robiono przy pomocy siekiery.
Artur
W ramach krytyki, o którą się prosisz powiem, że jest dobrze ale nie najgorzej.
Jedyne co możesz dorobić to ludka, żeby pokazać skalę tej konstrukcji.
To niesamowite co kiedyś robiono przy pomocy siekiery.
Artur
- ramol
szkoda że nie pokusiłeś się żeby tył dociągnąć do powstającego przekroju AWASA, to potem jeszcze trzeci ktoś by dorobił dziób i by można cały okręt złożyć.
- Zbyszek
Artur ludzik jest tylko zapominam go ustawić do zdjęcia, no spokojnie ktoś może się wziąć za ten odcinek i go uzupełnić, niestety brakło mi troszeczkę metrażu
.
Pięć deseczek później....
cdn...

Pięć deseczek później....
cdn...
Pozdrawiam!!!
- Zbyszek
- ramol
Śliczne, ja nie mam pojęcia jak wy to robicie, muszę zmechanizować swój warsztat, tutaj takie postępy, a ja nie mogę od miesiąca skończyć trzech wręgów
.

- Zbyszek
- Kazek
Zbyszku uwielbiam twoją kontynuację i co by twoja relacja nie zniknała z pierwszej strony między nijakimi tematami musze to wszem i wobec potwierdzić -REWELACJA
Pozdrawiam Kazik 

- Zbyszek
Kazik to małe uzupełnienie i od dziś urlopik.
cdn... po urlopie
cdn... po urlopie
Pozdrawiam!!!
- Slawek1303
Muszę zgodzić się z poprzednikami - rewelacyjna "robota" - śledzę Twoją relację od początku.
Nie mogę się tylko zgodzić ze stwierdzeniem Kazika o "nijakich relacjach" - szkoda słów ! Trochę szacunku dla innych może mniej zdolnych modelarzy czy dopiero stawiających pierwszw kroki w tej trudnej dziedzinie (a propos: jakby nie było tych gorszych relacji to tych rewelacyjnych nie byłoby z czym porównać)
Jeżeli ktoś poczuł się urażony moim wpisem to serdecznie przepraszam, ale mnie troche "zabolały" słowa wyżej cytowane.
Sławek.
Nie mogę się tylko zgodzić ze stwierdzeniem Kazika o "nijakich relacjach" - szkoda słów ! Trochę szacunku dla innych może mniej zdolnych modelarzy czy dopiero stawiających pierwszw kroki w tej trudnej dziedzinie (a propos: jakby nie było tych gorszych relacji to tych rewelacyjnych nie byłoby z czym porównać)
Jeżeli ktoś poczuł się urażony moim wpisem to serdecznie przepraszam, ale mnie troche "zabolały" słowa wyżej cytowane.
Sławek.