Jacht S/Y OPTY skala 1:22
- mirek
Re: Jacht S/Y OPTY skala 1:22
Model naprawdę ładny . Sławku nie wolno się poddawać , mam nadzieję , i tego ci życzę abyś wykonał jeszcze wiele pięknych modeli
Pozdrawiam Mirek Rybus
- prabut
Witam
Dziękuję za miłe słowa ale nadziei nie tracę. Myślę, że po pierwszej operacji pod koniec grudnia będę mógł robić następne modele.
Na tapetę chciałbym wziąść brygantynę " Galetta Gigina" i powoli zbieram materiały o niej i do jej wykonania.
Pozdrawiam Sławek
Dziękuję za miłe słowa ale nadziei nie tracę. Myślę, że po pierwszej operacji pod koniec grudnia będę mógł robić następne modele.
Na tapetę chciałbym wziąść brygantynę " Galetta Gigina" i powoli zbieram materiały o niej i do jej wykonania.
Pozdrawiam Sławek
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
prabut pisze:Witam
Pozdrawiam Sławek
I to jest jedyne właściwe podejście do życia.
Powodzenia w zabiegach i rehabilitacji.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
A koniec grudnia to już niedaleko.
-
Gratuluje ukończenia modelu .
Życzę z całego serca wytrwałości i zdrowia , trzymam mocno kciuki za Ciebie
Życzę z całego serca wytrwałości i zdrowia , trzymam mocno kciuki za Ciebie

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- ryszardw
Bardzo sympatyczny modelik.Mam nadzieję że się pozbierasz i wykonasz nie jeden jeszcze model.Gratuluję i życzę rychłego powrotu do zdrowia.R