La Diligente - pracowity pracuś

Opisy budowy jednostek żaglowych
Awatar użytkownika
inek1975

Re: La Diligente - pracowity pracuś

Post autor: inek1975 »

Moje najszczersze wyrazy współczucia
Pozdrawiam Tomasz

inek75@interia.pl

w stoczni: HMS Bounty Shipyard 1:96
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Andrzej1 »

Znałem Go osobiście ze Zjazdu Kogi. Przemiły człowiek - żal.
Nadal nie wierzę, że Go nie ma - i tak zostanie.
Awatar użytkownika
Piotras

Post autor: Piotras »

Dopiero dziś przeczytałem tą nie fajną wiadomość i nie ukrywam że jestem w szoku, nie spodziewałem się takiej smutnej wiadomości. Chyba jak większość Nas miałem okazje poznać Marka osobiście i zobaczyć i podziwiać jego kunszt modelarski. Liczyłem, że zobaczę więcej modeli w jego wykonaniu, a tu .... ehh masakra, nie wierze w to co dziś przeczytałem.
Wyrazy współczucia dla rodziny Marka. Spoczywaj w pokoju. :(
Awatar użytkownika
Jarcio

Post autor: Jarcio »

Tak jak wszystkich moich przedmówców, wiadomość o śmierci Marka i mnie bardzo zaskoczyła. Nie tak dawno zakończył budowę jednego okrętu i rozpoczął kolejną, nie tak dawno spotykaliśmy się na zlocie. Marka spotykałem w swoim życiu dwukrotnie - na zjazdach w Tczewie; chwilę porozmawialiśmy o jego modelu, o mojej pracy nad opisem olinowania, wymienialiśmy modelarskie poglądy i spostrzeżenia. Nie mogę o nim zbyt wiele powiedzieć jako o człowieku, bo nie znałem go aż tak dobrze, niemniej jednak Marek dał się niewątpliwe poznać jako świetny, utalentowany modelarz. Jego Constitution zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Widać było precyzję, kunszt pracy i serce włożone w budowę modelu. Szkoda, że tak nagle odszedł a wraz z nim jego talent. Na szczęście nie wszystek umarł, pozostały Jego prace. Żegnaj Marku.
Awatar użytkownika
Sebastian.M

Post autor: Sebastian.M »

Nie do uwierzenia, szkoda że nie udało mu się dokończyć pierwszego szkieletora, na pewno było to jego wielkim marzeniem, wyrazy współczucia z mojej strony.
Pozdrawiam
S.M
Awatar użytkownika
koziobrody

Post autor: koziobrody »

Pozostaniesz na zawsze w naszej pamięci.NON OMNIS MORIAR.
Awatar użytkownika
Mirek77

Post autor: Mirek77 »

Cieszę się, że dane mi było poznać Marka osobiście. Mieliśmy okazję sporo pogadać o naszym hobby i nie tylko, kiedy wracaliśmy ze zlotu w Tczewie. Trudno uwierzyć, że już się nie spotkamy....
suavek

Post autor: suavek »

Przed chwilą otworzyłem relacje p.Marka aby przyglądać się postępom prac-szok , niedowierzanie, poczucie wielkiej straty-wyrazy współczucia.
Awatar użytkownika
kejsi

Post autor: kejsi »

Poznałem Marka osobiście na ostatnim Zjeździe w Tczewie. Podziawiałem go za jego twórczość modelarską oraz zrównioważenie. Był jednym z najlepszych. Wyrazy współczucia dla rodziny.
Awatar użytkownika
oksal

Post autor: oksal »

Bardzo smutna wiadomość. Wyrazy współczucia dla bliskich Marka. Nie wiem co powiedzieć. Brakuje mi słów. W głowie pozostaną wspomnienia ze zjazdów w Tczewie... w szufladzie wzornik i nity, za które nie zdążyłem Ci osobiście podziękować
ODPOWIEDZ