Witam, testowo dorobiłem nową funkcjonalność: shoutbox.
Pojawia się pod forum i odświeża się standardowo co 20 sekund (w przypadku zalogowania). dodatkowo można wymusić odświeżenie stosownym przyciskiem.
Jest to rodzaj mini-chata, pisać na nim mogą tylko zarejestrowani użytkownicy. Częstotliwość odświeżania można ustawić sobie w profilu, 0 powoduje wyłączenie całkowite.
Zapraszam do wspólnej zabawy i opinii.
Radek.
Shoutbox
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Shoutbox
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
- JurekBin
- Kontakt:
-
Odp:Shoutbox
Witam
Dzisiaj naszła mie ochota na umieszczenie tekstu w shoutbox.
Zalogowałem się, ale nie widzę nigdzie pola w które mógł by ten tekst wpisać,
nie widzę także przycisku odśwież. Korzystam z przeglądarki IE7. Postanowiłem sprawdzić to w innej przeglądarce Mozilla i tu jest wszystko normalnie. W dniu kiedy shoutbox został dodany do strony w ie7 był przycisk odśwież na drugi dzień kiedy odwiedzałem witrynę już go nie było. Myślałem że jest to związane z zaimplementowaniem jakiegoś automatycznego odświeżania ale chyba się mylę.
Często zdarza się że wina leży po stronie przeglądarki, nie włączone jakieś tam opcje czy tym podobne problemy. Proszę o opinię.
Dzisiaj naszła mie ochota na umieszczenie tekstu w shoutbox.
Zalogowałem się, ale nie widzę nigdzie pola w które mógł by ten tekst wpisać,
nie widzę także przycisku odśwież. Korzystam z przeglądarki IE7. Postanowiłem sprawdzić to w innej przeglądarce Mozilla i tu jest wszystko normalnie. W dniu kiedy shoutbox został dodany do strony w ie7 był przycisk odśwież na drugi dzień kiedy odwiedzałem witrynę już go nie było. Myślałem że jest to związane z zaimplementowaniem jakiegoś automatycznego odświeżania ale chyba się mylę.
Często zdarza się że wina leży po stronie przeglądarki, nie włączone jakieś tam opcje czy tym podobne problemy. Proszę o opinię.
- inicjator
Hej,
Ja mam identyczny problem. Wszystko bylo ok w zeszlym tygodniu, w tym moge tylko czytac Shoutbox. Odswiezanie mam ustawione na 20 sec.
Pozdrawiam
Ja mam identyczny problem. Wszystko bylo ok w zeszlym tygodniu, w tym moge tylko czytac Shoutbox. Odswiezanie mam ustawione na 20 sec.
Pozdrawiam
"Nie oceniaj ksiazki po okladce"
- Rafal
U mnie to samo :( było w pierwszy dzień a teraz lipa
Pozdrawiam
Rafał
Pozdrawiam
Rafał
Pozdrawiam
Rafał A.
www.motogaragekutno.pl
Rafał A.
www.motogaragekutno.pl
- mirek
Spróbujcie chłopaki z innej przeglądarki np. Mozilla
Jeżeli do nic nie da to szefuńcio ma robotę
Jeżeli do nic nie da to szefuńcio ma robotę
Pozdrawiam Mirek Rybus
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
- Zbyszek
No niestety koledzy mają racje Opera 9.1 nie widać ani paska, ani przycisków to samo IE 6.0. Mozila za to hula bez problemów
Pozdrawiam!!!
- radek
- Kontakt:
Poprawiłem błędy - były związne z lokalnym buforowaniem przez IE i Operę. Powinno już działać ze szystkimi przeglądarkami.
Pozdrawiam, Radek.
Pozdrawiam, Radek.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
-
Tak można już wpisać.
Brak tylko przycisku Archiwum i Help.
Brak tylko przycisku Archiwum i Help.