czytajac rozne newsy wypatrzylem cos co moze zainteresowac graczy i milosnikow czarnej perly.
http://www.idg.pl/news/109655.html
[gra] Pirates of The Carribean
- lesiu117
Odp:[gra] Pirates of The Carribean
juz sie zarejestrowalem :p w domu sciagne gre i zobaczymy czego jest warta :)
w stoczni:
Bismarck
Bismarck
- Piotrek 21
Maciej, gier związanych z "pirates of the Carribean" było kilka. Ale pamiętam, że dawno temu kiedy były jeszcze Commodore 64 była taka gra pod tytułem "sid meier's pirates". która ponownie pojawiła się w 2004 pod tytułem "Sid Meier's Pirates!". I według mnie jest jedną z lepszych gier związanych z piratami. A po za tym to były jeszcze takie gry jak: "Sea Dogs", "Corsairs: Conquest at Sea", z piratami jest także związana gra "Tropico 2", "Port Royale 1 i 2".
Pozdrawiam Piotrek
- lesiu117
- Piotrek 21
Nie doczytałem, ale z MMORPG też się gdzieś już spotkałem ale nie pamiętam gdzie,,,,,
Pozdrawiam Piotrek
- maciejza
Piotrek 21 napisał:
oj nie watpie ... ze mnie taki gracz jak ... modelarz ;)
hehe .. taka jak sie wgrywala to byl stateczek na niebieskim tle z napisem Pirates!
pamietam ją ..i te noce nieprzespane, przeplywane ;) .. odrysowywanie mapy z atlasu :) .. hehe na poczatku trzeba bylo tez podac date kiedy jakis transport zlota bedzie .. .ehh pikne czasy 8 bitow.
jedyna gra w jaka czasem gram to colin mcrae rally ... ze wzgledu na dzieciaka .. po sieci.
--------------edit---------------
o znalazlem ;)
a tu chyba mozna pobrac (nie sprawdzalem):
http://www.staregry.pl/?c=_rv&i=1112
Maciej, gier związanych z "pirates of the Carribean" było kilka.
oj nie watpie ... ze mnie taki gracz jak ... modelarz ;)
Ale pamiętam, że dawno temu kiedy były jeszcze Commodore 64 była taka gra pod tytułem "sid meier's pirates".
hehe .. taka jak sie wgrywala to byl stateczek na niebieskim tle z napisem Pirates!
pamietam ją ..i te noce nieprzespane, przeplywane ;) .. odrysowywanie mapy z atlasu :) .. hehe na poczatku trzeba bylo tez podac date kiedy jakis transport zlota bedzie .. .ehh pikne czasy 8 bitow.
jedyna gra w jaka czasem gram to colin mcrae rally ... ze wzgledu na dzieciaka .. po sieci.
--------------edit---------------
o znalazlem ;)

a tu chyba mozna pobrac (nie sprawdzalem):
http://www.staregry.pl/?c=_rv&i=1112
- inicjator
Nie wiem czy to ta sama gra (Pirates of The Carribean), ale dla mnie oprocz ladnej grafiki nic ciekawego tam nie znalazlem. Testowalem ja kilka tygodni temu. Raczej slaba pozycja. To tylko moje zdanie. Nikogo nie chce zniechecac do niej - zagrajcie sami.
"Nie oceniaj ksiazki po okladce"
- Piotrek 21
Maciej o tą grę właśnie mi chodziło, jak tam ta Tobie się podobała to może sobie spraw tą z 2004, bo całkiem przyjemnie się gra.
Pozdrawiam Piotrek
- lesiu117
inicjator szukalem ostatnio nowego mmorpga (Lineage 2 mi sie juz znudzil...) zobaczymy... moze bedzie co zagrac...:P
w stoczni:
Bismarck
Bismarck
-
Witam wiec co to za rodzaj gierek RPG, jednak nie umiem rozszyfrować tego MMO :sick: Czy ktoś łaskawie może rozwinąć ten skrót, albo powiedzieć o co w nim chodzi.