zamieszczam w imieniu kolegi modelarza
W życiu mam dwie pasje: MODELARSTWO i KOMPUTERY.
Jak za pewnie niektórzy wiedzą los przykuł mnie do wózka inwalidzkiego. Na szczęście obie moje pasje nie wymagają biegania, ani zbytniego ruchu i mogę spokojnie wykonywać je w domu.
O ile z modelarstwem radze sobie na ile mogę (mowa oczywiście o finansach). To z komputerem jest juz gorzej (zawsze coś się odłoży a to jakieś imieniny, a to świata).Mała renta i brak możliwości pomocy ze strony rodziny (Mama również ledwo chodząca o kulach na równie małej rencinie i siostra pielęgniarka na pensji szpitalnej).
Komputer jest on juz trochę zdezelowany i zaczyna być sypiący się.
I tu nadarza się (może to jedynie marzenie?) sposobność wygrania komputera marzeń!
Mianowicie redakcje PC WORLD KOMUTER wraz z IDG. sklepem KOMUTRONIK i jeszcze kilkoma innymi podmiotami organizują już drugą edycję konkursu w którym można wygrać modernizację komputera.
Reputacja redakcji i druga edycja konkursu dają pełną wiarygodność przedsięwzięcia.
Modernizację komputer wygrywa osoba, która zbierze w przeciągu wyznaczonego czasu najwięcej „punków modernizacji” od innych ludzi.
I tu się zwracam do całego grona modelarskiego o pomoc w zbieraniu tych punktów!
Jedyny wysiłek jaki trzeba ponieść w całym przedsięwzięciu to darmowa rejestracja konta w PCWK. A później, na jego stronie kliknięcie w odpowiednią liczbę punktów, która zostanie przyznana.
BRACIA PROSZĘ POMÓRZCIE Spełnić marzenia...
Strona konkursu: http://podrasuj2.idg.pl/
Regulamin: http://podrasuj2.idg.pl/regulamin.asp
Moja karta uczestnika: http://podrasuj2.idg.pl/user.asp?id=12419
Prośba o pomoc
- mirek
Odp:Prośba o pomoc
Ja już swoje punkciki dałem i liczę na kolegów.
Możemy teraz pokazać swoja solidarność z kolegą modelarzem, który jest w potrzebie.
Sam jestem w podobnej sytuacji zdrowotnej i doskonale go rozumiem.
Ja jestem na tyle szczęściarzem, że trochę chodzę.
Myślę , że apel znajdzie zrozumienie i poparcie wśród braci modelarskiej
Możemy teraz pokazać swoja solidarność z kolegą modelarzem, który jest w potrzebie.
Sam jestem w podobnej sytuacji zdrowotnej i doskonale go rozumiem.
Ja jestem na tyle szczęściarzem, że trochę chodzę.
Myślę , że apel znajdzie zrozumienie i poparcie wśród braci modelarskiej
Pozdrawiam Mirek Rybus
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Ja swoją "Piątkę" też wysłałem...
- Handszpak
Kaleką można zostać w każdej chwili. Ja juz dwa razy tego uniknołem. +5 z życzeniami powrotu do zdrowia.
- DakoRC
Witam
Także dorzucam +5
Powodzenia
Pozdrawiam
Darek
Także dorzucam +5
Powodzenia
Pozdrawiam
Darek
W stoczni:
Karoline (Billing Boats) - prace trwają
Karoline (Billing Boats) - prace trwają
- banderas
Mam nadzieję że przyczynię się do tego że to ty dostaniesz tę nagrodę V for you
POZDRAWIAM antoniignas@wp.eu
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
W stoczni Golden Hind,kontenerowiec w firmie,Opty w szkole córki
W hangarze SPITFIRE
- kagra
Piątka też odemnie:) :) :) Pozdrawiam.Kazimierz;) ;)
- awas
I jescze raz +5:)
Pozdrawiam
Artur
Pozdrawiam
Artur
-
Zagłosowałem i dałem 5
W razie czego mam dla ciebie skaner Agfa bardzo dobry, trochę pamięci, dysk 40GB, procek Intel 430, jakaś grafika w obudowie oczywiście. A no i monitor 17. Zapomniałem dodać, że płyta główna to Abit. Sprzęt ogólnie niezły. Dodatkowo drukarka HP 940. W razie czego proszę Cię o kontakt na PW. Sprzęt czeka jeżeli oczywiście będziesz chciał.
W razie czego mam dla ciebie skaner Agfa bardzo dobry, trochę pamięci, dysk 40GB, procek Intel 430, jakaś grafika w obudowie oczywiście. A no i monitor 17. Zapomniałem dodać, że płyta główna to Abit. Sprzęt ogólnie niezły. Dodatkowo drukarka HP 940. W razie czego proszę Cię o kontakt na PW. Sprzęt czeka jeżeli oczywiście będziesz chciał.
- BorAdamus
Mam takie pytanko widzę, że można łatwo nabić tu kilkaset punktów dla naszego kolegi. Ale po kolei. Oczywiście sam łącznie oddałem na ciebie 25pkt. Rejestrując siebie a potem wszystkich członków rodziny podając autentyczne dane oczywiście poza adresami email.
MAM TAKIE PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Program pozwala zarejestrować się dowolnie np.: dsfsdgdfytdsfgsf (zlepek liter)
A dane wymagane do weryfikacji także mogą być zmyślone, bo program automatycznie nas zaloguje, po udanej rejestracji
Związku z tym moje pytanie brzmi: Czy ktoś czytał dokładnie regulamin i czy jest tam jakaś wzmianka co do autentyczności danych osobowych oraz o możliwości oddania więcej niż jednego głosu z jednego numeru IP. Bo jeśli nie to osobiście nabiję ci jutro w robocie około 100 pkt. A może i więcej zależnie ile znajdę czasu.
Tylko czy to się nie kłóci z zasadami regulaminu. Proszę o odpowiedź w tej sprawie samego Tomasz_D czy wyraża zgodę na takie powiedzmy poza regulaminową pomoc, która sprawi że Twoje szanse znacznie wzrosną.
Jeśli odpowiedz będzie pozytywna liczę także że inni członkowie kogi pójdą moim śladem aby pomóc „pozytywnie zakręconemu” w spełnieniu marzeń.
Pozdrawiam i czekam na pilną odpowiedz od Tomasz_D
MAM TAKIE PYTANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Program pozwala zarejestrować się dowolnie np.: dsfsdgdfytdsfgsf (zlepek liter)
A dane wymagane do weryfikacji także mogą być zmyślone, bo program automatycznie nas zaloguje, po udanej rejestracji
Związku z tym moje pytanie brzmi: Czy ktoś czytał dokładnie regulamin i czy jest tam jakaś wzmianka co do autentyczności danych osobowych oraz o możliwości oddania więcej niż jednego głosu z jednego numeru IP. Bo jeśli nie to osobiście nabiję ci jutro w robocie około 100 pkt. A może i więcej zależnie ile znajdę czasu.
Tylko czy to się nie kłóci z zasadami regulaminu. Proszę o odpowiedź w tej sprawie samego Tomasz_D czy wyraża zgodę na takie powiedzmy poza regulaminową pomoc, która sprawi że Twoje szanse znacznie wzrosną.
Jeśli odpowiedz będzie pozytywna liczę także że inni członkowie kogi pójdą moim śladem aby pomóc „pozytywnie zakręconemu” w spełnieniu marzeń.
Pozdrawiam i czekam na pilną odpowiedz od Tomasz_D
W stoczni - Galeon Wodnik