Banowanie

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Banowanie

Post autor: JurekBin »

Marsjano,

Nie było Cię jakiś czas ale jak już się pojawiasz to prowokujesz.
To że jesteś przytaczany w jakiś postach, to nie oznaka że za Tobą ludzie tęsknią lecz odwrotnie, stałeś się cytatem ze względu na swoje aroganckie posty.

I teraz znowu dolewasz oliwy do ognia nawet na shoutboxie....
Ja usuwam te Twoje wypociny i Cię banuję.
Jeśli inni moderatorzy się nie zgodzą, to mi potem powiedzą, ale ja nie chcę na weekend mieć tu draki!
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

O:Banowanie

Post autor: radek »

Decyzje moderatorów nie podlegają dyskusji i są nieowołalne. Ja Marsjano nie dałem ani kartki ani bana, ale zgodnie z pierwszą zasadą decyzję szanuję.
Pzdr.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Marsjano - tym razem masz bana nie tylko na forum ale i na cały portal - masz zupełanie wyłączone konto i wiesz za co.
Jak będziesz kombinował to dostaniesz też bana na IP. Te i inne - wtedy nie będziesz mógł nawet strony przeglądać.
EDITED:
Tego typu praktyki podchodzą pod prawo. Co najmniej mogę zgłosić to do Twojego Providera. Mam logi, zaufaj, że mi uwierzą.
Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
Hadżi
Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: Hadżi »

Witam!

radek napisał:
Marsjano - tym razem masz bana nie tylko na forum ale i na cały portal - masz zupełanie wyłączone konto i wiesz za co.

A czy ja mógłbym się dowiedzieć konkretnie za co "marsjano" został zbanowany? Chciałbym uniknąć jego błedu a tym samym zapobiec totalnemu banowaniu. W stosunku do "marsjano" zostały wyciagniete konsekwencje [nie kwestionuję ich słuszności], a do jego prowokatora jakie?

Pozdrawiam i czekam na wyczerpujacą odpowiedź

"Hadzi"

P.S. Nie jest moim zamiarem jakiekolwiek mieszanie tu. Po prostu w ich wypowiedzi oprócz pyskówki niczego się nie doszukałem.

"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
Awatar użytkownika
krzysztof

Post autor: krzysztof »

Czy Radek ma wymieniać konsekwencje, do wszystkich prowokatorów. Marsjano wybrał sobie do ataków jedną osobę, ale zdążył w....ć wielu, między innymi mnie. Nie odpowiadałem temu panu gdyż do tablicy mnie nie wywołał.Ale w tym sensie prowokatorem czuję się również.
pozdrawiam Krzysztof

krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
Awatar użytkownika
JurekBin
Kontakt:

Post autor: JurekBin »

Ja sądzę, że temat nie podlega dalszej już dyskusji.

Proszę tylko wszystkich o stosowanie się ogólnie przyjętych zasad... nie wkurzania i nie prowokowania do głupich docinek na forum jak i również w shoutboxie.
Jeśli ktoś chce sobie puścić pary... proszę przez email lub PW!
Pozdrawiam
Jurek

https://www.jerzybin.com
ODPOWIEDZ