Od kilku lat kleje modele kartonowe i postanowilem sprobowac skleic drewniany zaglowiec.
Wybralem Mayflower'a z Constructo.Czy ktos go juz sklejal???czy jest trrudny???
A najwazniejsze jest to ze potrzebuje pomocy gdyz nie mam instrukcji w jezyku polskim bo model kupilem w anglii!!!!
Jesli ktokolwiek jest w stanie pomoc to bardzo prosze i z gory dzieki!!!
Witam! Mama male pytanko...
- JurekBin
- Kontakt:
O:Witam! Mama male pytanko...
Hello Mick,
Po pierwsze witamy Cię na forum!
Poza tym to zobaczymy, jestem pewien, że ktoś będzie Ci mógł pomóc.
Czy instrukcja jest aż tak zapisana tekstem, że z rysunków nic nie można wywniskować?
Po pierwsze witamy Cię na forum!
Poza tym to zobaczymy, jestem pewien, że ktoś będzie Ci mógł pomóc.
Czy instrukcja jest aż tak zapisana tekstem, że z rysunków nic nie można wywniskować?
- stefan
Witaj Michał
Na pewno ktoś Ci pomoże, jednak najpierw proponuje poczytac na forum różne relacje, opisane są rózne techniki wykonania np. kadłuba, itd. a opis z zestawu to spokojnie mozesz... odłożyć:)
Zakładaj relacje, będzie łatwiej podpowiadac:) i powodzenia.
Na pewno ktoś Ci pomoże, jednak najpierw proponuje poczytac na forum różne relacje, opisane są rózne techniki wykonania np. kadłuba, itd. a opis z zestawu to spokojnie mozesz... odłożyć:)
Zakładaj relacje, będzie łatwiej podpowiadac:) i powodzenia.
- krzysztof
Tylko nie słuchaj Stefana bo zostaniesz nadwornym w Białowieży!!!!:P
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
-
Witam ponownie.
dzieki za slowa otuchy!!instrukcja ma wiele obrazkow ale w zestawie jest tyle czesci ze nie wiem od czego zaczac!!!!!wiem tylko jak poskladac szkielet i nakleic poklady, przy obijaniu burt tymi deseczkami juz sie gubię!!Ale bede probowal........
dzieki za slowa otuchy!!instrukcja ma wiele obrazkow ale w zestawie jest tyle czesci ze nie wiem od czego zaczac!!!!!wiem tylko jak poskladac szkielet i nakleic poklady, przy obijaniu burt tymi deseczkami juz sie gubię!!Ale bede probowal........