Łódeczka Tomcia Palucha
- ROBERT
O:Lódeczka Tomcia Palucha
Witam i dzięki za pomoc. Dżonka to za prosty model jak na początek, więc zaczynam od budowy czegoś trudniejszego. Materiał to orzech włoski zdobyty u sąsiada na działce. Jakby się dowiedział, że go „zdobyłem” u niego to by mi dał, aż nie chce się myśleć. Oczywiście wysezonowany od zeszłego roku. Zdjęcia dołączę później, bo aparaty mi się popsuły. Jak je odbiorę z serwisu to zrobię i pokażę. Skala to chyba 1:1, przecież takich małych nie będę robił. W takiej skali to wszystko dokładnie można pokazać. Żartowniś Robert
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
- Slawek Kromer
witam:) :) :)
zdobyłem orginał
Tomcio gdzieś się zapodział

zdobyłem orginał

Tomcio gdzieś się zapodział

- Kon_Bar
Sławek Kromer napisał:
Sławku - przykro mi to mówić, ale zostałeś nabity w ...łupinę. Na planach "cross section" wyraźnie widać, że oryginał miał dwa pokłady :evil:
witam:) :) :)
zdobyłem orginał
Sławku - przykro mi to mówić, ale zostałeś nabity w ...łupinę. Na planach "cross section" wyraźnie widać, że oryginał miał dwa pokłady :evil:
- Slawek Kromer
a bajkę czytałeś????????????
- ROBERT
Sławku dzięki za zdjęcia. Kon_Bar napisał że łódeczka miała dwa pokłady to w takim razie ile dział? Drugie pytanie kupiłem materiał na maszt i jest krzywy jak go wyprostować? Żagle to z czego zrobić? Gdzie kupić liny i jakiej powinny być grubości? Nikt mi nie powiedział jakiego kleju mam używać i gdzie go kupić. Żartowniś Robert
PS
Sławku jesteś genialny, jeszcze jeden model masz w stoczni. Teraz młodzież niech bierze z Ciebie przykład. Takie tempo, ja nawet nie pomyślałem, a Ty już zbudowałeś i nawet model pływa. Brawo. :P
PS
Sławku jesteś genialny, jeszcze jeden model masz w stoczni. Teraz młodzież niech bierze z Ciebie przykład. Takie tempo, ja nawet nie pomyślałem, a Ty już zbudowałeś i nawet model pływa. Brawo. :P
robert.lewinski@wp.pl
Pozdrawiam Robert
Pozdrawiam Robert
- stefan
- mirek
stefan napisał:
Jestem za !!!!!
I już wiadomo , ze kurs będzie a prowadzić będzie przesympatyczna Paula Kubera
Kurcze trzeba się rozejrzeć za materiałami
Proponuje zrobic kurs w stylu "K&M"
Jestem za !!!!!
I już wiadomo , ze kurs będzie a prowadzić będzie przesympatyczna Paula Kubera
Kurcze trzeba się rozejrzeć za materiałami
Pozdrawiam Mirek Rybus
- jerry_bee
a Stefan opowie nam co można zrobić z jeszcze zielonych orzechów!
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee