Pozdrowienia od szybownika RC

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Cobra

Pozdrowienia od szybownika RC

Post autor: Cobra »

Witam wszystkich !

" Dwa żywioły dwie pasje" skłoniły mnie do zapisania się do Waszego/Naszego Forum :) .
Modelarstwem zajmuję się od wielu lat, na tyle na ile pozwalają mi obowiązki , dotychczas były( i są) to szybowce RC. Kontakt z DUŻYM żeglarstwem nakierował mnie na przyznaję bez bicia , nieznana mi bliżej dziedzinę modelarstwa szkutniczego. Jako że jestem zwolennikiem cichego latania w oparciu o siły natury , to i na wodzie chciałbym kontynuować ten trend i spróbować swoich sił w jachtach RC.
Licząc na łagodny wymiar kary , po tym przydługim wstępie, jeszcze raz pozdrawiam .

Przemek
Awatar użytkownika
mirek

O:Pozdrowienia od szybownika RC

Post autor: mirek »

Witam bardzo serdecznie
Jak czytam o szybowcach to łezka w oku mi się kręci , to były piękne czasy , góry szybowiec jakieś piwko i tylko ja i natura

Obrazek

Tak było 7 lat temu w Tyliczu
Pozdrawiam Mirek Rybus
Awatar użytkownika
radek
Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
Kontakt:

Post autor: radek »

Mirek ty latałeś w tym szybowcu? Trochę chyba było Ci ciasno.
Radosław Kubera
Koga Portal
Awatar użytkownika
mirek

Post autor: mirek »

Nie było tak tragicznie ;)
A tak na marginesie to tym modelem szybowca w Jeżowie Sudeckim utrzymaliśmy się w powietrzu prawie 6 godz .
Może i dało by się więcej ale bałem sie o akumulatory choć miałem w modelu akumulatorki 2500
Pozdrawiam Mirek Rybus
artur

Post autor: artur »

Witam tez czasami latam szybowcami o dużej rozpiętości to mój szybowiec 2.4 metra pozdrawiam szybowników
Obrazek
Kocham Laubzegę
ODPOWIEDZ