Witam serdecznie
Portal Swietny tylko troszke regulamin do bani.
Od kiedy to zmusza sie ludzi na forum zeby uzupełniali swój profil Ja np. nie chciałem uwidocznic wiecej swoich danych. I wogule co to takiego "powitalnie" kto to wymyslił!
No wiec witam sie z wszystkimi. Portal swietny regulamin do bani.
Pozdrawiam.
Witam
-
O:Witam
Faktycznie 3 miesięcznemu bobaskowi trudno sie pogodzić z pewnymi wymaganiami które zostały tu postawione wszystkim chętnym, i które są w większości spełniane. jeśli nie odpowiada? Wolna wola nikt nie przymusza do niczego. A swoją drogą czym sobie zasłużyliśmy na robienie z siebie jaj?
Wietrzny Bosman
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
asyriusz napisał:
Powitanie – forma zwrotu grzecznościowego lub gest wykonywany podczas witania się z inną osobą.
"Istnieje wiele rodzajów powitań, które stosowane są w różnych sytuacjach, w zależności od stopnia zażyłości pomiędzy witającymi się osobami, pory dnia, czy okoliczności spotkania. Słowa wypowiadane przy powitaniu mogą wyrażać szacunek wobec spotkanej osoby, lub być formą czysto grzecznościową. Często stanowią wyraz radości ze spotkania, lub są wręcz żartem słownym. Poprzez charakterystyczny zwrot użyty przy powitaniu można też okazywać przynależność do określonej grupy społecznej lub zawodowej."
Ale ciebie to pewnie nie dotyczy.
I w ogóle jak czytam twoje (celowo małą literą) pierwsze na Forum wywody,
pełne błędów ortograficznych, to zadaję sobie jedno pytanie
skąd się taka "zajebista" pseudomłodzież bierze.
Zero szacunku dla kogokolwiek i do czegokolwiek.
Kim ty niedoszkolony kolego jesteś,
kolejnym "dzieckiem neostrady" ???
Potraktowałem ciebie na przywitanie jak ty Nas.
I wogule co to takiego "powitalnie" kto to wymyslił!
Powitanie – forma zwrotu grzecznościowego lub gest wykonywany podczas witania się z inną osobą.
"Istnieje wiele rodzajów powitań, które stosowane są w różnych sytuacjach, w zależności od stopnia zażyłości pomiędzy witającymi się osobami, pory dnia, czy okoliczności spotkania. Słowa wypowiadane przy powitaniu mogą wyrażać szacunek wobec spotkanej osoby, lub być formą czysto grzecznościową. Często stanowią wyraz radości ze spotkania, lub są wręcz żartem słownym. Poprzez charakterystyczny zwrot użyty przy powitaniu można też okazywać przynależność do określonej grupy społecznej lub zawodowej."
I w ogóle jak czytam twoje (celowo małą literą) pierwsze na Forum wywody,
pełne błędów ortograficznych, to zadaję sobie jedno pytanie
skąd się taka "zajebista" pseudomłodzież bierze.
Zero szacunku dla kogokolwiek i do czegokolwiek.
Kim ty niedoszkolony kolego jesteś,
kolejnym "dzieckiem neostrady" ???
Potraktowałem ciebie na przywitanie jak ty Nas.
- stefan
Powiem to po raz ostatni, koga to nie jest miejsce dla różnego rodzaju debili, oszołomów, etc...
Nikt tu nikogo nie zmusza do niczego, ale jesli jest jakiś regulamin( a jest!) to należy go przestrzegać! jeśli to komuś nie odpowiada to niech spiernicza! i tyle. Taka moja refleksja...jest kilku moderatorów i co z tego? byle p....b przychodzi i wypisuje bzdety, drugi p...b mu odpowiada i sie robi dziadostwo!, tylko mi nie mówcie że nie możecie monitorować kogi przez całą dobę...Takie posty jak sie pojawiają ostatnio to powinny być wywalane natychmiast, żeby nie denerwować normalnych ludzi, a wy co? zniżacie się do poziomu takiego imbecyla...żenada...
I jak zwykle kończę optymistycznym akcentem...w dupie mam TAKĄ koge;P
Nikt tu nikogo nie zmusza do niczego, ale jesli jest jakiś regulamin( a jest!) to należy go przestrzegać! jeśli to komuś nie odpowiada to niech spiernicza! i tyle. Taka moja refleksja...jest kilku moderatorów i co z tego? byle p....b przychodzi i wypisuje bzdety, drugi p...b mu odpowiada i sie robi dziadostwo!, tylko mi nie mówcie że nie możecie monitorować kogi przez całą dobę...Takie posty jak sie pojawiają ostatnio to powinny być wywalane natychmiast, żeby nie denerwować normalnych ludzi, a wy co? zniżacie się do poziomu takiego imbecyla...żenada...
I jak zwykle kończę optymistycznym akcentem...w dupie mam TAKĄ koge;P
- Budrys
RomekS napisał:
Zdecydowanie tak! Szczególnie gdy robi się kpiny z grzecznościowego gestu, który wszyscy, dobrowolnie wpisujący swój profil, akceptują! Bo jest to też akces do określonej społeczności kierującej się dobrowolnie przyjętymi zasadami!
Państwo: Hiszpania
Miejscowość: Mallorca Illetas
Data urodzenia: 21.05.2008
Numer GG: 3775614
O mnie: No wiec o sobiue moge napisac tylko tyle. Jestem zajebisty :)
Czując się członkiem tej społeczności nie akceptuję takiego potraktowania nas, i uważam że nie ma sensu jakąkolwiek odpowiedź.
"Powitanie – forma zwrotu grzecznościowego lub gest wykonywany podczas witania się z inną osobą.
Istnieje wiele rodzajów powitań, które stosowane są w różnych sytuacjach, w zależności od stopnia zażyłości pomiędzy witającymi się osobami, pory dnia, czy okoliczności spotkania. Słowa wypowiadane przy powitaniu mogą wyrażać szacunek wobec spotkanej osoby, lub być formą czysto grzecznościową. Często stanowią wyraz radości ze spotkania, lub są wręcz żartem słownym. Poprzez charakterystyczny zwrot użyty przy powitaniu można też okazywać przynależność do określonej grupy społecznej lub zawodowej."
Zdecydowanie tak! Szczególnie gdy robi się kpiny z grzecznościowego gestu, który wszyscy, dobrowolnie wpisujący swój profil, akceptują! Bo jest to też akces do określonej społeczności kierującej się dobrowolnie przyjętymi zasadami!
Państwo: Hiszpania
Miejscowość: Mallorca Illetas
Data urodzenia: 21.05.2008
Numer GG: 3775614
O mnie: No wiec o sobiue moge napisac tylko tyle. Jestem zajebisty :)
Czując się członkiem tej społeczności nie akceptuję takiego potraktowania nas, i uważam że nie ma sensu jakąkolwiek odpowiedź.
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
Wojciech [Budrys]
"Where there is a will there is a way"
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Kosz.
Asyriusz akceptacja regulaminu jest warunkiem uczestniczenia w forum.
Dostosuj się lub daj spokój z postami. Zmień też dane w profilu. A przede wszystkim zapraszam do dyskusji merytorycznej
Ostrzegać więcej nie będę.
Asyriusz akceptacja regulaminu jest warunkiem uczestniczenia w forum.
Dostosuj się lub daj spokój z postami. Zmień też dane w profilu. A przede wszystkim zapraszam do dyskusji merytorycznej
Ostrzegać więcej nie będę.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal