Witam!
Nazywam się Mariusz Kostrzewa mieszkam w Otwocku a pracuję w Warszawie w firmie telekomunikacyjnej GTSENERGIS, na codzień administruję centralą cyfrową SIEMENSA EWSD. W lutym a dokładnie drugiego skończę 45 lat::ohmy: Znalazłem to forum szukając- sam nie wiem chyba utraconego czasu, bo jakoś tak w życiu wyszło, że nie miałem nigdy go za dużo aby poświęcić się modelarstwu. Parę rozgrzebanych planów, parę popełnionych statków, które zostały komuś oddane w ramach przypływu większej miłości do dzieci a co tym samym oznacza zniknięcie tych modeli z tego świata. W sumie nie mam żadnych osiągnięć w tej dziedzinie. Jednak zawsze mnie modelarstwo interesowało i teraz nawet jeśli nic nie będę budował, to sobie poobserwuje działania innych i zapewne dużo się dowiem o technikach, materiałach, narzędziach. A może coś jednak znajdę do zrobienia. Widzę, że Halny jest popularny (mam jego plany modelarskie) jednak poprzeczka jest podniesiona tak wysoko, że sobie mogę pomarzyć oglądając wyczyny jednego z kolegów tutaj.:blink: :side: Mam też niedokończony malutki statek starożytny( ale nie pamiętam nawet z jakiego okresu, muszę zajrzeć do piwnicy:)) Wycięte wręgi do zrobienia pod Halnego, ale sobie odpuszczę :) Zapomniałem jeszcze o zestawie Graupnera z kutrem Littorina. I chyba to będzie wypadało zrobić. Nie znam w w swoim mieście nikogo kto zajmowałby się modelarstwem okrętowym a bardzo bym chciał czasem zobaczyć na zywo jak coś wygląda, czy jak coś można wykonać. Wypada dodać jeszcze, że moim głównym jak dotąd hobby jest fotografia udzielam się na forum Cyberfoto.pl i Pentax.org.
Jeszcze raz witam wszystkich!
Chciałbym się przywitać
- oksal
O:Chciałbym się przywitać
witam na pokładzie kolejnego nawróconego;)))