Witajcie

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
KorsarzMorz

Witajcie

Post autor: KorsarzMorz »

Witam forumowiczów.
Pochodzę z dolnego śląska wiec spory kawałek od morza ale to nie stoi mi na przeszkodzie lubić wszysrtko co pływa. Portal przeglądam od dłuższego czasu, ale dziś dopiero postanowiłem się zarejestrować.
Troszkę o mię, modelarstwem praktycznym zajmowałem się już dawno jakieś 15 lat temu (głównie karton). Potem była długa przerwa. Obecnie nadrabiam teorie i przymierzam się do wydłubania czegoś z drewna, ale o tym później.

Pozdrowienia Andrzej(KorsarzMórz).
Awatar użytkownika
Budrys

O:Witajcie

Post autor: Budrys »

KorsarzMorz napisał:
. . . Portal przeglądam od dłuższego czasu, ale dziś dopiero postanowiłem się zarejestrować. Troszkę o mię, . .

Witam.
Rejestrując się nie przedstawiłeś zbyt bogatego profilu! Popróbuj przeczytać jeszcze regulamin, który wszyscy staramy się respektować. ;)
Co do zainteresowań, to czy próbowałeś znaleźć coś w Google? W prasie (np "Morze") zdarzały się informacje, chociażby na temat ich historii łącznie z nielicznymi fotografiami.
Pozdrawiam
Wojciech [Budrys]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Where there is a will there is a way"
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Awatar użytkownika
grzegorz75

O:Witajcie

Post autor: grzegorz75 »

Jakieś rysunki sylwetek i opisy były także w książce Jerzego Pertka "Druga Mała Flota " . Nie lepiej jednak zbudować coś , do czego plany są bardziej dostępne , niż to ,do czego są mniej dostępne , albo wogóle nie ma ? Trochę problemu może przyspożyć , tak na dzień dobry ,wycięcie miliona okienek , równo w rzędach , czym właśnie cechowały się transatlantyki . Witaj na forum i zabieraj się do roboty . Mile widziane jest ,wraz z pierwszymi postami, pokazać swój dorobek , lub to , nad czym się aktualnie pracuje . :)
http://www.iik.suzuki.pl/
ODPOWIEDZ