Witam!
Jestem Łukasz! Jestem dość młodym modelarzem, buduje żaglowce drewniane. Zajmuje się tym od jakiegoś czasu. Pochodzę z Sieradza, tu mieszkam i buduję, więc jeśli jest na forum ktoś jeszcze z mojej okolicy, to proszę napisać, moglibyśmy wymienić doświadczenie i trochę pogadać ;P
Witajcie!
- GrzesiekD
O:Witajcie!
Witaj na Kodze:)
Pokaż co zrobiłeś i dooo rrroooobbbooottttyyy :)
Zastanawiam się czemu chcesz coś robić z drewna pytając o plany transatlantyków? Dla mnie gdy robisz
model żaglowca to robisz go z drewna, gdy robisz holownik - to z metalu (ewentualnie tworzywo).
Pokaż co zrobiłeś i dooo rrroooobbbooottttyyy :)
Zastanawiam się czemu chcesz coś robić z drewna pytając o plany transatlantyków? Dla mnie gdy robisz
model żaglowca to robisz go z drewna, gdy robisz holownik - to z metalu (ewentualnie tworzywo).
Pozdrawiam
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
Grzesiek
- grzegorz75
Grześ , to nie Makumba będzie lepił transatlantyki . To Korsarzmorz :) pyta o nie .
http://www.iik.suzuki.pl/
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
MakumbaBL napisał:
Mam darmowe "superplany Victory" .
Witam!
Czy ktoś móglby umieścić plany "Smoka", gdyż nigdzie ich nie mogę znaleźć?
Mam darmowe "superplany Victory" .
- GrzesiekD
He he:) Tylu nowych na Kodze, że już mi się miesza:) Dzięki za sprostowanie.
Więc Łukaszu piszesz, ze budujesz żaglowce drewniane - prosimy o fotki.
A co do planów: Za nie trzeba zapłacić - kupić na aukcji, w sklepie lub z drugiej ręki. W sieci tez pewnie
znajdziesz choćby na http://shipmodeling.uw.hu/ darmowe plany, ale ich jakość nie zawsze jest super.
Więc Łukaszu piszesz, ze budujesz żaglowce drewniane - prosimy o fotki.
A co do planów: Za nie trzeba zapłacić - kupić na aukcji, w sklepie lub z drugiej ręki. W sieci tez pewnie
znajdziesz choćby na http://shipmodeling.uw.hu/ darmowe plany, ale ich jakość nie zawsze jest super.
Pozdrawiam
Grzesiek
Grzesiek
- grzegorz75
Romeczku , mnie to się wydaje , ze powietrze jest chyba jakieś ... Morowe :) :) :) Makumba , musisz poszukać w wyszukiwarce i napewno znajdziesz plany Smoka . Były tu już publikowane dziesiątki razy .
W razie czego podaję Ci numer do kolegi który ma takie plany i chętnie udostępni . Musisz tylko wyjaśnić o co chodzi . Powołaj się na mnie . Tam mają najlepsze i najbardziej szczegółowe , a przede wszystkim dodzwonisz się do najlepszych fachowców : (058) 56 20 600 wew 2294
W razie czego podaję Ci numer do kolegi który ma takie plany i chętnie udostępni . Musisz tylko wyjaśnić o co chodzi . Powołaj się na mnie . Tam mają najlepsze i najbardziej szczegółowe , a przede wszystkim dodzwonisz się do najlepszych fachowców : (058) 56 20 600 wew 2294
http://www.iik.suzuki.pl/
-
Tak mi się coś wydaje na temat planów Smoka ze są w Krakowie . Tak więc udaj się na Wawel.;) ;) ;)
Pozdrawiam Artur
Pozdrawiam Artur
Kocham Laubzegę
- ataman
No Panowie!
wystarczy juz robienia sobie jajców, bo za chwile pojawi sie tu multum postów totalnie niepotrzebnych.
Na przyszłość dajmy na takie tam jedną krótką a treściwą informacje i koniec tematu:
Prawa autorskie (w tym i materialne) do planów modelarskich posiada autor planów lub wydawnictwo.
Na KODZE nie zamieszczamy planów modelarskich do ściągnięcia bo to jest niezgodne z prawem (chyba ze to są plany naszego autorstwa, lub takie do których prawa autorskie wygasły)
Na KODZE nie oferujemy xerokopii czy skanów planów bo to jest niezgodne z prawem
Na KODZE co najwyżej możemy zaproponować odsprzedaż orginalnych planów, których jesteśmy legalnymi właścicielami
wystarczy juz robienia sobie jajców, bo za chwile pojawi sie tu multum postów totalnie niepotrzebnych.
Na przyszłość dajmy na takie tam jedną krótką a treściwą informacje i koniec tematu:
Prawa autorskie (w tym i materialne) do planów modelarskich posiada autor planów lub wydawnictwo.
Na KODZE nie zamieszczamy planów modelarskich do ściągnięcia bo to jest niezgodne z prawem (chyba ze to są plany naszego autorstwa, lub takie do których prawa autorskie wygasły)
Na KODZE nie oferujemy xerokopii czy skanów planów bo to jest niezgodne z prawem
Na KODZE co najwyżej możemy zaproponować odsprzedaż orginalnych planów, których jesteśmy legalnymi właścicielami
Pozdrawiam