Tomku
Twój opis jest tu :
http://www.ship.modelarstwo.org.pl/kolo_ste.htm
Ponownie Golden Hind
- Marecki
- oksal
O:Odp:Ponownie Golden Hind
Piotrek już myślałem, że z kraju wyjechałeś;) To widzę prawie koniec. Kurcze jak będę w Polkowicach to koniecznie musimy się na Żubra wybrać:) Kopę lat...
- dali
Ok. Adam , no to jesteśmy umówieni na żuberka może nawet dwa !? bo jest co opowiadać i wspominać . pozdrawiam :)

- oksal
:)OK Przyprowadzimy Łani jakiegoś Żubra;)
- oksal
Nic się nie zmieniłeś- jesteś skromny do bólu. Pozwól, że "Coś" w Twoim imieniu Załodze zaprezentuję
Panie i Panowie zerknijcie prace Piotrka
PS
Chyba w tym Miedziakowie każdego z Nas skażono Czasem. Dali...i zabrali. Nie mówię, że to jest Ascension... Życie nie zawsze krzyżuje;) ale Czas zabiera...
Piotrek w swoim Czasie się odezwę. Przez Kogę na PW:)
Panie i Panowie zerknijcie prace Piotrka
PS
Chyba w tym Miedziakowie każdego z Nas skażono Czasem. Dali...i zabrali. Nie mówię, że to jest Ascension... Życie nie zawsze krzyżuje;) ale Czas zabiera...
Piotrek w swoim Czasie się odezwę. Przez Kogę na PW:)
- bartes123
Bardzo ładnie odwzorowane tak zwane Ognie Świętego Elma:

-
:O:O:O:O:O:O:O:O
Piękne rysunki! :O Szkoda tylko że tak mało żaglowców. Ja poprosiłbym obraz, rysunek w stylu mojej ukochanej "ostatniej drogi temeraire'a" Turnera. Co nie zmienia faktu że pięknie naszkicowane szkice :)
Arek
Piękne rysunki! :O Szkoda tylko że tak mało żaglowców. Ja poprosiłbym obraz, rysunek w stylu mojej ukochanej "ostatniej drogi temeraire'a" Turnera. Co nie zmienia faktu że pięknie naszkicowane szkice :)
Arek