Mam na imię Grzegorz. Modelarstwem zająłem się z jakieś 2 lata temu jak miałem nogę w gipsie i siedziałem w domu miesiącami. Zbudowałem wtedy... a cóż mogłem zbudować jak nie kartonową Kogę :). Obecnie buduję Piotra z Gdańska.
Pozdrawiam serdecznie
Grzegorz
Witam serdecznie wszystkich "kogowiczów"
-
- GrzesiekD
O:Witam serdecznie wszystkich \"kogowiczów\"
Witam imiennika:)
Jakieś foty modelu wstaw i zakładaj relację z Piotra z Gdańska.
Jakieś foty modelu wstaw i zakładaj relację z Piotra z Gdańska.
Pozdrawiam
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
-
O:Witam serdecznie wszystkich \"kogowiczów\"
Witam ponownie
Pare fotek mojej Kogi. Model był budowany jak jeszcze nie znałem tego forum, więc nie miałem na kim się wzorować, dlatego wygląda jak wygląda. Do tego miałem jeszcze wówczas nogę w gipsie i musiałem radzić sobie tym co akurat posiadałem.
Pozdrawiam
Grzegorz

Pare fotek mojej Kogi. Model był budowany jak jeszcze nie znałem tego forum, więc nie miałem na kim się wzorować, dlatego wygląda jak wygląda. Do tego miałem jeszcze wówczas nogę w gipsie i musiałem radzić sobie tym co akurat posiadałem.
Pozdrawiam
Grzegorz

- oksal
O:Witam serdecznie wszystkich
griszag napisał:
:laugh: :laugh: :laugh:
Co Ty narzekasz na Swoją Kogę. Dobrze wygląda.
... miałem jeszcze wówczas nogę w gipsie i musiałem radzić sobie tym co akurat posiadałem.
:laugh: :laugh: :laugh:
Co Ty narzekasz na Swoją Kogę. Dobrze wygląda.
- jerry_bee
model całkiem, całkiem.
a nogi w gipsie to chyba można życzyć każdemu modelarzowi - byleby tylko żonka/panna/koleżanka donosiły piwo odpowiednio schłodzone.
a nogi w gipsie to chyba można życzyć każdemu modelarzowi - byleby tylko żonka/panna/koleżanka donosiły piwo odpowiednio schłodzone.
--------------------------
pozdrawiam, jerry_bee
pozdrawiam, jerry_bee
- Tomasz_D
Jeśłi to jest Twój pierwszy model to strach pomyśleć co będzie za jakiś czas- jak to dobrze że nie zachowały się żadne fotki mojego pierwszego dzieła :woohoo:
-
Teraz w stoczni buduje się Piotruś z Danzigu :) (skala 1:200- trochę mało). Metoda podpatrzona u Romka czyli: piankowanie, szpachlowanie, okleina meblowa. Nawet zadowolony jestem z efektów. Z oryginalnej wycinanki narazie jeszcze nic nie wykorzystałem, ale nie będę rzeźbił lwów na pawęż, więc pewnie wytne i przykleje oryginalne.
Pozdrawiam
Grzegorz

Pozdrawiam
Grzegorz