Witam.

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
msegen

Witam.

Post autor: msegen »

Witam Szkut(d)ników i Szkut(d)niczki .

Jestem Michał , lat 17 , Mieszkam w Zalewie na Warmii i Mazurach , modelarstwem interesuje się od 4 lat i przez tan czas prawie nic nie zrobiłem :lol: .
Awatar użytkownika
Jarek

O:Witam.

Post autor: Jarek »

Witaj.
Na czym polega Twoje interesowanie modelarstwem, skoro przez cztery lata nic nie zbudowałeś. To, że Ci się podobają modele to nie wszystko. Gdyby losowo wybrać 50 sztuk 17-sto latków i pokazać im zbudowane modele gwarantuję, że 100% byłoby zainteresowanie. Ot takie moje filozoficzne spostrzeżenia. Ale mam nadzieję, że w końcu się przełamiesz i zaczniesz coś robić. Warunki terenowe gdzie mieszkasz masz idealne - Mazury.
msegen

O:Witam.

Post autor: msegen »

Witaj.

Buduje modele kartonowe , plastikowe, i Rc , kartonowe modele pozaczynałem ale brak weny by je skończyć , plastik bardziej odświętnie ( droższe od modelarstwa kartonowego) , Rc najdroższe ale mam sprzęt i każdy model który zbuduje to po jakimś czasie idzie do śmieci- czyli uczę się latać :) .

z 17sto-latkami Masz rację , tylko ilu by zachorowało na modelarstwo ? może 2-3 . :)
ODPOWIEDZ