Witam wszystkich

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Awatar użytkownika
Morton

O:Witam wszystkich

Post autor: Morton »

A kiedy i gdzie ma się odbyć? Pewnie brzmi to jak pytanie "kiedy urządzacie wigilię?", ale musicie darować majtkowi- ja tu na razie tylko sprzątam;) Jeszcze się nie połapałem co i jak, ale poprawię się:)
Awatar użytkownika
Morton

Ok. Już wszystko wiem. Tak się składa, że akurat ten weekend mam wolny od dyżuru:) A stało się tak dlatego, że zastrzegłem go wcześniej ze względu na pewne sprawy rodzinne, których nie mogę przełożyć. Niestety moje życie poukładane jest od dyżuru do dyżuru, jak już trafi się wolny weekend to właśnie z powodu jakichś zaplanowanych wcześniej zajęć. Trudno wyrwać się gdzieś dalej od Warszawy poza urlopem:unsure: Cóż koledzy: będę duchem z wami, może uda się w przyszłym roku?
Awatar użytkownika
Morton

Ok. Już wszystko wiem. Tak się składa, że akurat ten weekend mam wolny od dyżuru:) A stało się tak dlatego, że zastrzegłem go wcześniej ze względu na pewne sprawy rodzinne, których nie mogę przełożyć. Niestety moje życie poukładane jest od dyżuru do dyżuru, jak już trafi się wolny weekend to właśnie z powodu jakichś zaplanowanych wcześniej zajęć. Trudno wyrwać się gdzieś dalej od Warszawy poza urlopem:unsure: Cóż koledzy: będę duchem z wami, może uda się w przyszłym roku?
ODPOWIEDZ