Witam,pomalowałem cześć nawodną kadłuba i pokłady.Jakoś zdjęcie nie może oddać stanu rzeczywistego.W rzeczywistości model jest ciemniejszy :( i wygląda dużo lepiej.
Witaj . Nie trzeba upewniać że w rzeczywistości wygląda lepiej . Najważniejsze że Tobie się podoba . Nie robisz go chyba po to aby ktoś tam nieznany pisał same ochy i achy .Robisz to bo sprawia Tobie radoche . I oto w tym chodzi . Mnie osobiście się podoba Twoja praca . Każdy robi jak umie i ciągle się uczy . Pozdrawiam .
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Masz racje nie potrzebne mi ochy ani achy;) ,staram się sam sobie być krytykiem i jak coś mi się nie podoba to poprawiam tak długo aż:angry: będzie zamierzony efekt.Ale jakiś komentarz jest potrzebny niekoniecznie ochy i achy:angry: .Fajnie ze komuś tez się to podoba.:)
...Masz racje nie potrzebne mi ochy ani achy ;), staram się sam sobie być krytykiem i jak coś mi się nie podoba to poprawiam tak długo aż :angry: będzie zamierzony efekt...
Skoro Ci nie potrzebne ochy ;), to tylko mała sugestia - spójrz bardziej krytycznym okiem na tralki, wg mnie odległości między tralkami powinny być jednakowe. Przy wklejaniu tralek, dobrze zastosować przymiar dystansujący, wtedy odległości będą idealnie takie same.
Pozdrawiam
Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux