Witam, swego czasu kupowałem czasopismo RC Przegląd Modelarski, miałem parę numerów, jednakże w roku 2009 miałem spory remont w mieszkaniu i parę numerów mi zaginęło. Moje pytanie, czy posiada ktoś numer 2/2006. Był tam artykuł o relacji Barki Desantowej LCM(3) według wycinanki GPM numer 215. Już nie pamiętam czy artykuł był tylko w jednym numerze, wydaje mi się, że w kilku, chyba w dwóch kolejnych. Moje pytanie, czy gdyby ktoś miał w posiadaniu ten numer, czy byłby łaskaw zrobienia skanów? Na allegro są owe czasopisma, lecz nie chce dla jednego artykułu kupować czasopisma, gdyż najprawdopodobniej się kiedyś znajdzie, więc dwa te same numery nie są mi potrzebne.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź
Mój e-mail: irocesse@gmail.com (gdyby można przesłać na ten adres)
Pytanie o artykuł
- DakoRC
O:Pytanie o artykuł
Witam
Nadal potrzebujesz te skany?
Pozdr
Darek
Pozdr
Darek
W stoczni:
Karoline (Billing Boats) - prace trwają
- Edward Blackbeard Teach
DakoRC napisał:
Jak najbardziej, był bym bardzo wdzięczny. Lecz nie pamiętam w ilu numerach się ta relacja ukazywała. Jeżeli możesz to prześlij mi na e-mail. Pozdrawiam i z góry dziękuję
Jak najbardziej, był bym bardzo wdzięczny. Lecz nie pamiętam w ilu numerach się ta relacja ukazywała. Jeżeli możesz to prześlij mi na e-mail. Pozdrawiam i z góry dziękuję
- DakoRC
Witam
Poszło.
Daj znać czy dotarło.
Pozdrawiam
Darek
Poszło.
Daj znać czy dotarło.
Pozdrawiam
Darek
W stoczni:
- Edward Blackbeard Teach
Dziękuję ci Bardzo. Doszło Doszło, lecz używam Gmail, z tego powodu musiałem szukać w Spamie:) Ale dzięki wielkie. Dużo mi to pomogło. Pozdrawiam
- DakoRC
Proszę bardzo.
Pozdrawiam
Darek
Pozdrawiam
Darek
W stoczni: