Flotylla rzeczna Pińska II RP-Trałowiec rzeczny typu T-1

Relacje z budowy tych jednostek
Awatar użytkownika
smok
Lokalizacja: {"name":"polska leszno","desc":"","lat":"","lng":""}

O:Flotylla rzeczna Pińska II RP-Trałowiec rzeczny typu T-1

Post autor: smok »

:) Witam ,następny etap budowy T-1
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
smok
Lokalizacja: {"name":"polska leszno","desc":"","lat":"","lng":""}

O:Flotylla rzeczna Pińska II RP-Trałowiec rzeczny typu T-1

Post autor: smok »

:whistle: Witam. Wolnych chwilach wykonałem formę koła steru , chciałem odlać z cyny , ale stwierdziłem ze lepiej wykonam odlew żywicy będzie lżejszy i lepszy w obróbce.:whistle: Pozd.SMOK
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrazek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrazek
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
=========================================================================
ODPOWIEDZ