BISMARCK
-
BISMARCK
Witam wszystkich. Modelarstwem interesowałem się zawsze lecz nieczynnie.Dawno,bardzo dawno zbudowałem samolot na uwięzi z nap.2.5cm Jena. Latał (to były czasy). Gdy ukazała się reklama BISMARCKA 1:200 kol.Hachette postanowiłem go zbudować. Powiecie dał się złapać.Nie zaprzeczę.Po szkielecie i pierwszym poszyciu stwierdziłem ,że jak się się wycofam to szkoda było czasu i kasy. Aktualnie mam kadłub wyszlifowany (surowy) oraz sporo nadbudówek. Muszę zacząć nakładać podkłady i malować. Mam z tym kłopot,bo instrukcje w tej kwestii są dla mnie niezrozumiałe. Dobór farb i lakierów oraz podkładów jest istotny bo zdecydowałem się na wersję pływającą. Bardzo liczę na Waszą pomoc...Od niedawna dysponuję aerografem oraz laptopem.Nie ukrywam że to dla mnie spore wyzwanie....Pozdrawiam.
- Karrex
O:BISMARCK
zby22 napisał:
Aerograf czy laptop???:laugh:
Może Bismarck lub nasza Koga???;)
Witaj na pokładzie.
...
Od niedawna dysponuję aerografem oraz laptopem.Nie ukrywam że to dla mnie spore wyzwanie
...
Aerograf czy laptop???:laugh:
Może Bismarck lub nasza Koga???;)
Witaj na pokładzie.
Pozdrawiam
Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

Karol
W stoczni: Santa Maria, San Juan Bautista, Santisima Trinidad, L'Ambitieux
Pozłotnictwo

-
Witam. Niefortunnie połączyłem aerograf z laptopem.Słuszny śmiech.Wyjaśniam. Z kompem się wzmagam bo nie mam wprawy. Malowania aerografem jeszcze nie próbowałem. Koge szanuję i poznaję....Pozdrawiam.
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
zby22 napisał:
Witamy na Kodze.
Reakcja jak najbardziej prawidłowa. Pokaż co zrobiłeś, znajdą się chętni do pomocy.
Ja nie, bo się nie znam (na modelarstwie). Natomiast, proszę Cię, o przeczytanie KAŻDEGO swojego
wpisu przed wysłaniem, i po wysłaniu na Kogę.
Unikniesz wtedy "wzmagania się z komputerem". Wzmagać się mogą emocje, "wiater",
czy związane z nim bóle brzucha.
A tak we w ogóle, to pokaż swojego Bismarcka. I wtedy nawet do gorszych błędów się nie przyp...ę.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Witam. Niefortunnie połączyłem aerograf z laptopem.Słuszny śmiech.Wyjaśniam. Z kompem się wzmagam bo nie mam wprawy. Malowania aerografem jeszcze nie próbowałem. Koge szanuję i poznaję....Pozdrawiam.
Witamy na Kodze.
Reakcja jak najbardziej prawidłowa. Pokaż co zrobiłeś, znajdą się chętni do pomocy.
Ja nie, bo się nie znam (na modelarstwie). Natomiast, proszę Cię, o przeczytanie KAŻDEGO swojego
wpisu przed wysłaniem, i po wysłaniu na Kogę.
Unikniesz wtedy "wzmagania się z komputerem". Wzmagać się mogą emocje, "wiater",
czy związane z nim bóle brzucha.
A tak we w ogóle, to pokaż swojego Bismarcka. I wtedy nawet do gorszych błędów się nie przyp...ę.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
Witaj. Dzięki za wsparcie! Początki nie są łatwe.Jak tylko ogarnę komputer,to pokażę co zrobiłem.Może weterani Kogi mnie zaakceptują??? Pozdrawiam....
-
Witaj . Ty się tak za bardzo nie stresuj . Ja na początku to wołałem ludzi aby mi odpalili komputer . Pomału wszystkiego się nauczysz ( modelarstwa chyba też ) . Słuchaj się Andrzeja 1 . On wie co pisze . Ja dzięki jego uwagom poznałem (poznaje) ortografie . Baw się w modelarstwo i czuj się dobrze w Naszym towarzystwie . Pozdrawiam .:)
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .