Witam
Mam troche nietypowe pytanie, czy ktorys z forumowiczow z Wrocławia podjal by sie odplatnego dokonczenia takiego statku, niestety jestem zmuszona o to prosic i zaczynam od forum gdyz statek ogolnie z tego co widzialam jest przepiekny ale ja nie potrafie robic takich rzeczy, zaczal robic do moj byly chlopak ale jak juz wspomnialam to BYLY. Juz go nie ma i nie ma kto dokonczyc statku jesli tutaj nikt sie nie podejmie moze macie Panstwo namiar na kogos takiego. Pozdrawiam i bardzo prosze o odpowiedz. A jesli temat nie jest w dobrym dziale badz sie powtarza to bardzo prosze moderatorow o przeniesienie a nie usuwanie poniewaz na forach sie gubie pozdrawiam ZAGUBIONA
OKRĘT - SANTISIMA TRINIDAD drewniany
- Paliwiak1
O:OKRĘT - SANTISIMA TRINIDAD drewniany
Witam
Jeśli chcesz coś takiego to proponuje po pierwsze się przedstawić, bo jak nie to zaraz Cię wszyscy na tym forum zjedzą a po drugie wykonanie takiego modelu na średnim poziomie to koszt powyżej tysiąca, ale to wyjaśnią Ci koledzy, którzy są w tym bardziej zorientowani. Kolejnym problemem jest to, że wykonanie może zając go kilka lat.
Z poważaniem Paweł G.
Jeśli chcesz coś takiego to proponuje po pierwsze się przedstawić, bo jak nie to zaraz Cię wszyscy na tym forum zjedzą a po drugie wykonanie takiego modelu na średnim poziomie to koszt powyżej tysiąca, ale to wyjaśnią Ci koledzy, którzy są w tym bardziej zorientowani. Kolejnym problemem jest to, że wykonanie może zając go kilka lat.
Z poważaniem Paweł G.
Z poważaniem Paliwiak
- jadzia25
hej
wiec odpowiadajac na tresc posta mam na imie Marta i jestem z Wrocławia :) a pisalam zeby miec orientacyjny koszt i ewentualnie sie dogadac jesli ktos bylby zainteresowany, sama tego nie poskladam a bardzo mi na tym zalezy wiec postanowilam napisac bo nie wiem co mam zrobic :( dodalam zdjecia do momentu zakonczenia budowy modelu z jednoczesnym rozstaniem sie z chlopakiem :( pozdrawiam

wiec odpowiadajac na tresc posta mam na imie Marta i jestem z Wrocławia :) a pisalam zeby miec orientacyjny koszt i ewentualnie sie dogadac jesli ktos bylby zainteresowany, sama tego nie poskladam a bardzo mi na tym zalezy wiec postanowilam napisac bo nie wiem co mam zrobic :( dodalam zdjecia do momentu zakonczenia budowy modelu z jednoczesnym rozstaniem sie z chlopakiem :( pozdrawiam

- space85
- Lokalizacja: {"name":" Cz\u0119stochowa","desc":"","lat":"","lng":""}
Model jest w zasadzie w początkowej fazie budowy. Jak mój przedmówca określił dokończenie go może faktycznie potrwać kilka ładnych lat. Oczywiście jeśli chodzi o efektowny jego wygląd:) Przydałoby się więcej ostrzejszych zdjęć najlepiej z bliska. Pozdrawiam
- halny55
Jadziu,
poczekaj trochę.Może chłopak wróci,chociażby po model.A może i na stałe.Wówczas zimowe wieczory spędzicie wspólnie przy budowie tego pięknego modelu.A to perspektywa kilku lat bycia razem.
Albo wyślij go,jako prezent,do młodych modelarzy w Braniewie. Na pewno się ucieszą.
Dokładny adres podadzą Ci koledzy z KOGI.
poczekaj trochę.Może chłopak wróci,chociażby po model.A może i na stałe.Wówczas zimowe wieczory spędzicie wspólnie przy budowie tego pięknego modelu.A to perspektywa kilku lat bycia razem.
Albo wyślij go,jako prezent,do młodych modelarzy w Braniewie. Na pewno się ucieszą.
Dokładny adres podadzą Ci koledzy z KOGI.
- halny55
Paliwiak1 napisał:
Pawle,wydaje mi się,że za nieco ponad tysiąc nikt nie podejmie się budowy.Zresztą koszty tu są niewymierne.
Witam
...a po drugie wykonanie takiego modelu na średnim poziomie to koszt powyżej tysiąca złotych...
Z poważaniem Paweł G.
Pawle,wydaje mi się,że za nieco ponad tysiąc nikt nie podejmie się budowy.Zresztą koszty tu są niewymierne.
- Leon27
Zostawiłem Ci prywatna informację. W której pytałem jakim zestawem dysponujesz. Occre czy Deagostini i czy masz je kompletne.
Jak coś to ja odkupie podstawkę bo buduje zestaw Occre a tam poszczędzili na kawałku drewna
:-)
Jak coś to ja odkupie podstawkę bo buduje zestaw Occre a tam poszczędzili na kawałku drewna
:-)
- Paliwiak1
Wymieniłem 1tysiąc zł., źeby jej nie zrazić a poza tym mi zawsze w modelarstwie chodziło o dobrą zabawę a nie oto żeby robić modele za kasę.:P
Z poważaniem Paliwiak
- jadzia25
nie chlopak nie wroci a statek w takim razie pojdzie do kubla dzieki za odpowiedzi a zdjec ostrzejszych nie zrobie bo nie mam aparatu (nigdy nie byl mi potrzebny) zdjecia robilam telefonem, jednakze jakby sie ktos znalazl to prosze o kontakt, szkoda mi go ;( pozdrawiam
- jadzia25
mam deagostini