Model poleci do kubła ? Czy ja dobrze zrozumiałem ?
A może skusisz się przy naszej wspólnej pomocy sama popracować nad nim. Fajnie by było zwerbować jeszcze jedną kobietkę ("których jak na lekarstwo") w tym hobby. Napewno pomożemy. Jest tu na tym forum kilka relacji z budowy właśnie tego modelu. To co Panowie ! POMOŻECIE !
OKRĘT - SANTISIMA TRINIDAD drewniany
- grzegorz75
O:OKRĘT - SANTISIMA TRINIDAD drewniany
Jarek napisał:
Ja mogę pomóc , w pocieszeniu Jadzi .... :silly: , bo :
jadzia25 napisał:
Rzuć okiem Jadziu, w mój awatarek , jakim jestem plejbojem ...... :)
To co Panowie ! POMOŻECIE !
Ja mogę pomóc , w pocieszeniu Jadzi .... :silly: , bo :
jadzia25 napisał:
chlopak nie wroci
Rzuć okiem Jadziu, w mój awatarek , jakim jestem plejbojem ...... :)
http://www.iik.suzuki.pl/
- jadzia25
ja nie mam cierpliwosci jestem bardzo roztrzepana a tych czesci jest juz tyle ze w zyciu nie polapie sie co do czego :(
- halny55
- krzysztof
Jeśli nie chcesz sama sklejać to widzę dwie opcje:
1. znaleźć chłopaka modelarza
2. sprezentować to co masz młodym adeptom modelarstwa z Braniewa, absolutnie nie wyrzucać do kosza.
1. znaleźć chłopaka modelarza
2. sprezentować to co masz młodym adeptom modelarstwa z Braniewa, absolutnie nie wyrzucać do kosza.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- GrzesiekD
Widzę, że poruszenie na Kodze jak nigdy! :D
No to i ja coś napiszę;)
Po pierwsze primo - jakby modelarstwo miałoby być dostępne tylko dla ludzi spokojnych to Koga i inne fora, a także modelarnie i przydomowe warsztaty świeciłyby pustkami. To modelarstwo koleżanko Marto uczy cierpliwości.
Po drugie ultimo: Podoba mi się pomysł ze znalezieniem chłopaka-modelarza :D Panowie - zgłaszamy swoje kandydatury :D
a tak bardziej serio - ja się raczej nie podejmę budowy - Zbudowanie go na poziomie karrexa to minimum 3-4 lata (w zawiasach do 5).
Tak czy inaczej pozdrawiam koleżankę z Wrocławia
EDIT: Tylko proszę nie wyrzucaj go do kosza! (sam nie wierze że to mówię, bo nie przepadam za zestawami - mimo wszystko - prośba jak powyżej)
No to i ja coś napiszę;)
Po pierwsze primo - jakby modelarstwo miałoby być dostępne tylko dla ludzi spokojnych to Koga i inne fora, a także modelarnie i przydomowe warsztaty świeciłyby pustkami. To modelarstwo koleżanko Marto uczy cierpliwości.
Po drugie ultimo: Podoba mi się pomysł ze znalezieniem chłopaka-modelarza :D Panowie - zgłaszamy swoje kandydatury :D
a tak bardziej serio - ja się raczej nie podejmę budowy - Zbudowanie go na poziomie karrexa to minimum 3-4 lata (w zawiasach do 5).
Tak czy inaczej pozdrawiam koleżankę z Wrocławia
EDIT: Tylko proszę nie wyrzucaj go do kosza! (sam nie wierze że to mówię, bo nie przepadam za zestawami - mimo wszystko - prośba jak powyżej)
Pozdrawiam
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
Grzesiek
Człowiek sam sobie nakłada ograniczenia.
- jadzia25
ok nie wyrzuce bedzie lapal kurz nastepne pare lat, a za chlopaka modelarza dziekuje juz jednego mialam i zostalam wlasnie przez to z problemem okretu
- Leon27
Chłopak miał za mało balastu. Trza mu było parę kamieni dorzucić to by nie dal rady tak spłynąć. Jadzia nie mówi przecież o wykonaniu ala Karexx :-) Tak więc budowa zgodnie z instrukcją trwała by zdecydowanie krócej.
Pozdrówka
Pozdrówka
- jadzia25
A całe w sumie szczeście, że już go nie ma. I dokładnie ja bym prosiła o proste, a nie profesjonalne zrobienie okręciku, pozdrawiam
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
jadzia25 napisał:
Nieprofesjonalnie zrobiony model to "fstyd" dla całej Kogowej rodziny. Nie czyń nam niestosownych
propozycji Droga Pani, bardzo Cię proszę.
Bowiem zdarzyć się może, że ktoś ulegnie Białogłowie i ... .
Z ukłonami
Andrzej Korycki
...I dokładnie ja bym prosiła o proste, a nie profesjonalne zrobienie okręciku, pozdrawiam
Nieprofesjonalnie zrobiony model to "fstyd" dla całej Kogowej rodziny. Nie czyń nam niestosownych
propozycji Droga Pani, bardzo Cię proszę.
Bowiem zdarzyć się może, że ktoś ulegnie Białogłowie i ... .
Z ukłonami
Andrzej Korycki