Witam i pozdrawiam

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Airinn

Witam i pozdrawiam

Post autor: Airinn »

Witam i pozdrawiam wszystkich Kogowiczów (Kogarzy? Kogaczy? Kogowników?)

Od pewnego czasu dojrzewała we mnie myśl, żeby tak jak dawniej składałem różne paskudztwa z tektury, tak teraz, po kilku latach, zrobić coś lepszego. Zatem już jakiś czas śledzę forum i chyba czas najwyższy się zdemaskować i przedstawić. Jestem Piotrek ze Stołecznego Królewskiego Miasta Krakowa, młodszy niż starszy (aczkolwiek wyglądem z awatarka sugerować się nie należy, wybitnie nieaktualne) i głodny szkutniczej wiedzy.

Na razie nie zdradzę co padnie moją pierwszą ofiarą, a Tych-Którzy-Już-Wiedzą proszę o milczenie.
Budowa ruszy jakoś w lipcu, a tymczasem pragnę zebrać dość wiedzy.

Przepraszając zatem za milion głupich i podstawowych pytań - jeszcze raz pozdrawiam.
myszor

Re: Witam i pozdrawiam

Post autor: myszor »

Witam serdecznie na Kodze .
Buduj Piotrek buduj a Koledzy Ci pomogą .
Ja się na tym nie znam , tak że pomocy z mojej strony nie otrzymasz .
Pozdrawiam . Andrzej :)

Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Awatar użytkownika
darpol-poz64

Re: Witam i pozdrawiam

Post autor: darpol-poz64 »

Witam. Buduj, tylko nie pytaj o nic oczywistego, bo otrzymasz taką odpowiedź że odechce Ci się uruchamiać komputera. A co do tektury czy kartonu, to wyśmienity materiał. (nawet wszechwiedzący się nim bawi). Życzę dużo zabawy podczas pracy, ba ta w modelarstwie chyba o jest najważniejsza. Pozdrawiam. Darek
ODPOWIEDZ