Roman nie przesadzaj !!! widziałem Twój reling na „Danielu”i całkiem dobrze Tobie to wyszło
"STRAŻAK-3"
- rychenko
Re: "STRAŻAK-3"
Witam
Roman nie przesadzaj !!! widziałem Twój reling na „Danielu”i całkiem dobrze Tobie to wyszło
Pozdrawiam Ryszard
- rychenko
Witam
Wieża główna w końcu w całości zrobiona w ogólnym zarysie , brakuje jeszcze reflektorów, syreny, i instalacji elektrycznej oraz linki stalowej na górze relingu nie wspomnę już o armatce wodnej której zrobienie będzie nie lada wyzwaniem dla mnie, ale to dopiero będzie zamontowane już po pomalowaniu , tym bardziej ze nie wymaga to lutowania do Wieży a jedynie zamocowania na swoich podstawach które już są zrobione , teraz muszę dobrze odtłuścić całość i pomalować podkładem , malowanie tego elementu będzie dość upierdliwe ze względu na mnogość detali .
Wieża główna w końcu w całości zrobiona w ogólnym zarysie , brakuje jeszcze reflektorów, syreny, i instalacji elektrycznej oraz linki stalowej na górze relingu nie wspomnę już o armatce wodnej której zrobienie będzie nie lada wyzwaniem dla mnie, ale to dopiero będzie zamontowane już po pomalowaniu , tym bardziej ze nie wymaga to lutowania do Wieży a jedynie zamocowania na swoich podstawach które już są zrobione , teraz muszę dobrze odtłuścić całość i pomalować podkładem , malowanie tego elementu będzie dość upierdliwe ze względu na mnogość detali .
Pozdrawiam Ryszard
- Kazek
Ryszardzie kolego ty nasz sympatyczny jestem oszołomiony twoim kunsztem i zdolnościami brak mi słów i nie musisz mi za ten wpis płacić bo jestem po ogromnym wrażeniem masz go gratisowo 
Pozdrawiam Kazik 
-
myszor
No i Ryszardzie pojechałeś na maxa!
Zdołowałeś nie jednego modelarza na tym Forum , a mnie to już na pewno
To co Ty wyprawiasz z ta blachą to mistrzowie ze stajni Ferrari nie potrafią przy karoserii .
Kazek nie chce kasy a ja powiem że dopłacę aby oglądać Twoją prace .
Brawo
Zdołowałeś nie jednego modelarza na tym Forum , a mnie to już na pewno
To co Ty wyprawiasz z ta blachą to mistrzowie ze stajni Ferrari nie potrafią przy karoserii .
Kazek nie chce kasy a ja powiem że dopłacę aby oglądać Twoją prace .
Brawo
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam
I tu Cię zaskoczę, Ryszardzie, brak syren (syrena to taka półbaba, półryba co ryczy jak jest alarm)
i reflektorów, to istotny brak. Reflektory oczywiście będą świecić, a syreny ryczeć, inaczej sobie nie wyobrażam. Jak nie, to cała Twoja przewspaniała robota mocno ucierpi.
Działko wodne musi rzygać wodą bo to jego działkowy obowiązek.
A na poważnie, to sprawiłeś mi mnóstwo radości tym masztem, gratulacje i dziękuję.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
Gura mówi, że to masz poprawić i już :
I to nie palnikiem a pilnikiem.
I tu Cię zaskoczę, Ryszardzie, brak syren (syrena to taka półbaba, półryba co ryczy jak jest alarm)
i reflektorów, to istotny brak. Reflektory oczywiście będą świecić, a syreny ryczeć, inaczej sobie nie wyobrażam. Jak nie, to cała Twoja przewspaniała robota mocno ucierpi.
Działko wodne musi rzygać wodą bo to jego działkowy obowiązek.
A na poważnie, to sprawiłeś mi mnóstwo radości tym masztem, gratulacje i dziękuję.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
P.S.
Gura mówi, że to masz poprawić i już :
I to nie palnikiem a pilnikiem.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, 15:26 przez Andrzej1, łącznie zmieniany 1 raz.
- bartes123
Rysiu, fotoszopą to potraktuj, co się będziesz męczył 
- Romanov
- oksal
Ale "render". To jakim programem to Rysiu wyrenederowałeś?
Rozumiem że za darmo to robisz 
- rychenko
Dziękuje moi frendasi za miłe słowa , aż boję się teraz zabrać za kolejny element , Andrzejku pierwszy jedyny rozczaruję cię ale armatka Moja przynajmniej ta na Wieży nie będzie tryskała
.
Adam takie teraz trendy w modelarstwie nastają ze będziemy modelowali w 3D i „reder” będzie się tylko wstawiało w relacjach

Adam takie teraz trendy w modelarstwie nastają ze będziemy modelowali w 3D i „reder” będzie się tylko wstawiało w relacjach
Pozdrawiam Ryszard
- jeskom
Panowie...ta wieża to piękna robota !!! ...wiem bo widziałem na własne oczy 
szczęka opada
szczęka opada