Cześć!
Nazywam się Jarek Kosmalski. Pochodzę z Lipna (okolice Włocławka). Przyjechałem do Gdańska, osiedliłem się i zobaczyłem "statki". Spodobały się i zachciałem też takie budować. Może nie tak duże ale mniejsze na pewno. W ten sposób modelarstwo stało się moim sposobem spędzania wolnego czasu.
W sferze moich zainteresowań są okręty szwedzkie. To chyba z lenistwa - dokładne plany znacznie ułatwiają budowę. Zbudowałem model Vasy - taki trochę niekompletny, ale chciałbym pokazać zdjęcia.
Pozdrawiam, Jarek
Przywitanie
- Stojgniew
-
Re: Przywitanie
Witaj "Młody"
Dawaj zdjęcie bo to się liczy na Kodze a nie gadanie .
I bardzo dobrze ze spodobały Ci się statki ,
Buduj ich jak najwięcej i pokazuj
.
Dawaj zdjęcie bo to się liczy na Kodze a nie gadanie .
I bardzo dobrze ze spodobały Ci się statki ,
Buduj ich jak najwięcej i pokazuj

Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
- Tomsonikkk
Witaj Jarek
witamy zatem w gronie miłośników modelarstwa , znajdziesz tu na pewno dużo cennych porad i wskazówek . Jednym słowem czuj się tu dobrze
Ps. my lubimy tu oglądać nasze prace więc jeśli masz już coś zrobione to wrzucaj fotki
Z pozdrowieniami Tomek
witamy zatem w gronie miłośników modelarstwa , znajdziesz tu na pewno dużo cennych porad i wskazówek . Jednym słowem czuj się tu dobrze

Ps. my lubimy tu oglądać nasze prace więc jeśli masz już coś zrobione to wrzucaj fotki
Z pozdrowieniami Tomek
- grzegorz75
Witaj Jarku .
Ja to się nie znam , ale patrząc na Twój model ,to z pierwszej łapanki to Ty chyba nie jesteś
... porad i wskazówek to najwyżej możesz poudzielać
Czuj się jak u siebie .
Ja to się nie znam , ale patrząc na Twój model ,to z pierwszej łapanki to Ty chyba nie jesteś

Czuj się jak u siebie .
http://www.iik.suzuki.pl/
- HarryRabbitAngstrom
Witam również wszystkich;]
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
HarryRabbitAngstrom pisze:Witam również wszystkich;]
Witam,
A czy Kolega za dużo o sobie nie napisał ?
Jeszcze to ktoś wykorzysta do uczynienia przestępstwa przeciw ... .
Od osiągnięć modelarskich aż głowa puchnie.
Z ukłonami
Andrzej Korycki