Takie serwo jest w sam raz z lekkim zapasem.
U siebie mam takie serwo jako windę, na sterze "zabytkowe" HS 312, radziły sobie przy pełnej "3".
BUDOWA JACHTU RC VOL. 2
- AndrzejB
Re: BUDOWA JACHTU RC VOL. 2
Pozdrawiam
Andrzej Bryska
Andrzej Bryska
- woody-77
Witam,
Dalej walcze z kadlubem. Jako ze pierwszy wyszedl zbyt ciezki podczas weekendu zrobilem drugi. Jest zdecydowanie lepiej, nowy jest jakies 30 % lzejszy i teraz wazy ok. 200 g. Do tego podpatrzylem jak sie zabrac za robienie kadlubow wielokolorowych i uzylem dwoch zelkotow. Efekt wychodzi dosc ciekawy, jednak musze popracowac nad linia laczenia kolorow. Zdjecie przedstawia kadlub jeszcze przed obrobka.
Pozdrawiam
Lukasz

Dalej walcze z kadlubem. Jako ze pierwszy wyszedl zbyt ciezki podczas weekendu zrobilem drugi. Jest zdecydowanie lepiej, nowy jest jakies 30 % lzejszy i teraz wazy ok. 200 g. Do tego podpatrzylem jak sie zabrac za robienie kadlubow wielokolorowych i uzylem dwoch zelkotow. Efekt wychodzi dosc ciekawy, jednak musze popracowac nad linia laczenia kolorow. Zdjecie przedstawia kadlub jeszcze przed obrobka.
Pozdrawiam
Lukasz

- woody-77
Witam,
jako, ze prace nad kadlubem, mieczem i balastem dobiegaja konca, prosze Was o pomoc w zglebieniu wiedzy nad tematem produkcji zagli z folii do kwiatow? Czy ktos moglby mi pomoc? nie chce uzywac dakronu, bo w modelach jachcikow kiepsko to sie prezentuje.
Pozdrawiam,
Lukasz
jako, ze prace nad kadlubem, mieczem i balastem dobiegaja konca, prosze Was o pomoc w zglebieniu wiedzy nad tematem produkcji zagli z folii do kwiatow? Czy ktos moglby mi pomoc? nie chce uzywac dakronu, bo w modelach jachcikow kiepsko to sie prezentuje.
Pozdrawiam,
Lukasz
- Slawek Kromer
zlikwidowałem
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 20:31 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sance
- Romanov
Sance pisze:Szkoda że trzeba się zalogować żeby cokolwiek zobaczyć.
Mnie tez to irytuje że forum jedno czy drugie wymaga logowania aby coś obejżeć.
Po prostu wiekszość internautów omija wtedy takie fora. A szkoda bo nie wiem czy oni chcą coś ukryć ?
Nie rozumiem takiego postępowania, może mi to ktoś wyjasni ?
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
- Sance
- Slawek Kromer
zlikwidowałem
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 20:32 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
- woody-77
witam,
Czy ktoś wie gdzie można zakupić folie kreślarską? Dostałem kawałek przezroczystej, ale wolałbym matowa.
Dzieki za pomoc
lukasz
Czy ktoś wie gdzie można zakupić folie kreślarską? Dostałem kawałek przezroczystej, ale wolałbym matowa.
Dzieki za pomoc
lukasz
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Sławek Kromer pisze:a to was nie irytuje
''To jest grupa prywatna. Aby mieć dostęp do forum grupy, musisz zostać członkiem grupy.''
to jest z naszego forum
Są tylko dwa zamknięte fora (z tego co pamiętam) - kosz - bo wstyd to ludziom pokazywać i forum dla modów - no to chyba oczywiste.
Co do zamkniętych grup można "wygarnąć"

Pozdrawiam.
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal