BUDOWA JACHTU RC VOL. 2
- Slawek Kromer
Re: BUDOWA JACHTU RC VOL. 2
zlikwidowałem
Ostatnio zmieniony 10 maja 2012, 20:29 przez Gość, łącznie zmieniany 3 razy.
- rychenko
Widzisz woody-77 jakie to proste , wystarczy iść do Biedronki, Lidla czy innego sklepu może być nawet mięsny , kupić byle co ale najważniejsze aby dali torebkę foliową i już masz materiał na żagle, a jak dobrze wytniesz i zostawisz logo to pływając żaglówką w fontannie w parku będziesz też mógł jednocześnie reklamować np. kaszankę na grilla z Biedronki . 

Pozdrawiam Ryszard
- AndrzejB
Łukaszu, przypominam o zawodach w Ełku: 25 maja ok 14.00 zaczynamy na plaży miejskiej.
Pozdrawiam
Andrzej Bryska
Andrzej Bryska
- woody-77
Witam,
Nawet sobie nie wyobrazalem ile bede musial sie cackac z wyprowadzeniem pokladu!! na szczescie kopyto gotowe i nawoskowane, wiec jutro bede mogl robic forme, o ile nie bede zbyt mocno swietowal rozpoczecia Euro. Oby tylko Grekom dzis choc 1:0 dac
Zycze milego kibicowania
Lukasz Koch

Nawet sobie nie wyobrazalem ile bede musial sie cackac z wyprowadzeniem pokladu!! na szczescie kopyto gotowe i nawoskowane, wiec jutro bede mogl robic forme, o ile nie bede zbyt mocno swietowal rozpoczecia Euro. Oby tylko Grekom dzis choc 1:0 dac

Lukasz Koch

- woody-77
Witam,
W trakcie trwania prac, popatrzyłem jak wyglądają łódki innych modelarzy i postanowiłem kompletnie zmienić koncepcje budowy mojego NSS 650. Oto fotki jak to teraz wygląda:

pozdrawiam,
lukasz
W trakcie trwania prac, popatrzyłem jak wyglądają łódki innych modelarzy i postanowiłem kompletnie zmienić koncepcje budowy mojego NSS 650. Oto fotki jak to teraz wygląda:

pozdrawiam,
lukasz
- woody-77
witam,
powalczylem ostatnio z moim projektem i oto rezulataty. urzadzanie wnetrza zakonczone
zostalo tylko pomalowac wystroj. Tak do konca mi sie to nie podoba, ale zebrane doswiadczenia beczenne
kadlub wstepnie przygotowany do lakierowania, choc jeszcze troche pracy zostalo. Najgorszy problem okazuje sie to zagle
nie moge dostac materialu i musze kombinowac jak kon pod gore. Oto pare fotek z postepow moich prac.
pozdrawiam
lukasz koch

powalczylem ostatnio z moim projektem i oto rezulataty. urzadzanie wnetrza zakonczone

pozdrawiam
lukasz koch

- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam
Mam pomysł na absolutnie szczelny wyłącznik magnetyczny. Opisywałem
w relacji SSN688. Jest zbudowany sprawdzony, działa w kilku modelach jachtów właśnie.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Mam pomysł na absolutnie szczelny wyłącznik magnetyczny. Opisywałem
w relacji SSN688. Jest zbudowany sprawdzony, działa w kilku modelach jachtów właśnie.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
- SlawekOkrojek
Z modelarskim pozdrowieniem
Sławek Okrojek
Sławek Okrojek
- woody-77
witam,
maly postep z prac przy moim jachciku, moze uda sie go wodowac do konca wakacji
pozdrawiam
Lukasz

maly postep z prac przy moim jachciku, moze uda sie go wodowac do konca wakacji

pozdrawiam
Lukasz

- woody-77
Witam,
Robota pomalutku ale do przodu. Myslalem, ze lakierowanie bedzie lekkie latwe i przyjemne, ale udalo mi sie juz spaprac robote
pozdrawiam
Lukasz K

Robota pomalutku ale do przodu. Myslalem, ze lakierowanie bedzie lekkie latwe i przyjemne, ale udalo mi sie juz spaprac robote

pozdrawiam
Lukasz K