Witam wszystkich

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Witam wszystkich

Post autor: RomekS »

Rybol pisze:..chcialbym zrobic sobie w calosci z drewna wiec wolalbym szablony ktore przeniose sobie na drewno. Najbardziej chodzilo by o szkielet bo reszte to juz mam wprawe z obudowaniem go ;)

Na Kodze masz przeciez szablony, ktore mozesz sobie obudowac fornirem albo
i nawet drewnem ....
Sprobuj.... zobaczymy czy dasz rade ¨obudowac¨ te ¨prosciutkie szablony¨.

Rybol pisze: .... juz mam wprawe z obudowaniem go ;)

Jak masz wprawe to zajmie ci to niewiele czasu.
Co Ci szkodzi, zrobic wprawke przed SM.

Przepraszam za brak polskich liter. Pisze z katalonskiego komputera z Luksemburga.
Załączniki
szablon.jpg
szablon1.jpg
Awatar użytkownika
Kazek

Re: Witam wszystkich

Post autor: Kazek »

Rybol pisze:Dziekuje Kazik. Chęci jak najbardziej sa i zrobie go od początku do konca. Planuje zrobic cala flote Krzysztofa Kolumba a ja dotrzymuje swoich postanowień :D

No i co kolego Rybol plany dostałeś i nic a zamiary duże były no i jak tu tym młodym ludziom wierzyć niestety znowu się pomyliłem

mirek pisze:
Rybol pisze:zapomniałem dodać ze "santa maria" chciałbym zrobić sobie w całości z drewna więc wolałbym szablony które przeniosę sobie na drewno. Najbardziej chodziło by o szkielet bo resztę to już mam wprawę z obudowaniem go ;)

A ja mam poważne wątpliwości, czy ten model powstanie przy takim podejściu do planów i budowy Santa Maria

a Mirek to sie zna na ludziach tych młodych zwłaszcza zamiarowiczach
bartes123 pisze:
Kazek pisze:w innym przypadku będę Cię ścigał i gnębił na każdym kroku :D.

Rybol, nie wiesz na co się piszesz. On Ci żyć nie da :mrgreen:
Ale plany ma faktycznie zajefajne :?

dla przypomienia co byś wiedział co cię czeka jeżeli nie rozpoczniesz tej budowy bo bardzo nie lubię jak ktoś sie w ten sposób zachowuje.
Pozdrawiam Kazik :)
ODPOWIEDZ