Polecam:
http://figurki.org/component/option,com_smf/Itemid,95/topic,165.msg1274#new
Piotr Czyż brał udział w akcji i mówi, że PWM powstanie i że wszystko będzie w miarę ok.
Dzięki Czyżu za zaangażowanie.
To jest świństwo
- radek
- Lokalizacja: {"name":"Warszawa","desc":"Warszawa,wojew\u00f3dztwo mazowieckie,Polska,pl","lat":"52.2319581","lng":"21.0067249&quo
- Kontakt:
Odp:To jest świństwo
Radosław Kubera
Koga Portal
Koga Portal
-
Odp:To jest świństwo
Fajnie że doceniaće wkład PWM na polskie modelarstwo :)
Ja sam wiele włożyłem wysiłku w powstanie i utrzymanie PWM i wiem co nieco o technicznych apektach tego portalu.
Tak jak Radek Kubera napisał serwer jest bardzo obciążony wielką ilością odwiedzin. Przez pewien czas i chyba teraz też Radek Trzciński utrzymuje go ze swoich pieniędzy.
Zobaczymy jak powstanie to będzie można pomyśleć o jakiejś akcji wspierającej typu 1% ;)
ps. Ja to się czuję bez PWM jak jakaś sierota dobrze, że chociaż KOGA jest bo bym chyba umarł z tęsknoty :(
Ja sam wiele włożyłem wysiłku w powstanie i utrzymanie PWM i wiem co nieco o technicznych apektach tego portalu.
Tak jak Radek Kubera napisał serwer jest bardzo obciążony wielką ilością odwiedzin. Przez pewien czas i chyba teraz też Radek Trzciński utrzymuje go ze swoich pieniędzy.
Zobaczymy jak powstanie to będzie można pomyśleć o jakiejś akcji wspierającej typu 1% ;)
ps. Ja to się czuję bez PWM jak jakaś sierota dobrze, że chociaż KOGA jest bo bym chyba umarł z tęsknoty :(
- Marecki