Powoli przybywa poszycia w międzyczasie zrobiłem 2 parę schodów i dorobiłem złocone barierki. Pierwotnie miałem je ukręcić z green stuff ale finalnie pomalowałem linkę na złoto i przykleiłem do schodów. Efekt oceńcie sami.
Witam Nie wiem w jaki sposób były robione te zdjęcia wyglądają mi troszkę za dobrze (wręcz nie naturalnie) Może powiesz jak były robione lub jak obrabiane. Cały efekt oceniany względem tych zdjęć wgląda zdumiewająco dobrze, nawet powiedział bym że rewelacyjnie.
Zdjęcia robione aparatem telefonicznym LG P920 optimus Przy oświetleniu żarówką energooszczędną philips zamontowaną na suficie w standardowym żyrandolu a obrobione w pancie tylko w celu zmniejszenia wymiaru załącznika być może przez sztuczne światło wygląda trochę nienaturalnie. Niżej fotka w świetle dziennym.
Zrobiona ostatnia para schodów, nagielbanki(kołkownice) i dwie paniusie podtrzymujące górny pokład którym musiałem dogiglać rączki bo gdzie na drodze panart-chiny-uk zniknęły z planów.
Siemka Sance. Mam prośbę jakbyś mógł zrobić zdjęcie z góry całości pokładu to byłbym Ci bardzo wdzięczny. I jeszcze jedna rzecz, zwiększ troszkę średnicę słupka podtrzymującego górną poręcz przy schodach - będzie ładniej wyglądać. Świetna robota. Pozdrawiam serdecznie SEB..
Ukończone: - "Dżonka" - Projekt Koga. W trakcie prac: - "Santa Maria" - Projekt Koga. W dalekiej przyszłości : - "Karl und Marie" - Projekt Koga.
Coby nie było że odpuściłem;) Kilka elementów pokładu i kółka do lawet armatnich. Przybyła też szpachla do "lamperii" I na koniec małe pytanko odnośnie lawet i kołkownic, w niektórych relacjach są malowane na czerwono czym to jest powodowane i czy w moim filipie powinny być czerwone?