udalo mi sie juz spaprac robote
Na zdjęciach wygląda znośnie
 Mam pytanie jaką techniką zostały pomalowane żagle? Czy to farba poliuretanowa?
  Mam pytanie jaką techniką zostały pomalowane żagle? Czy to farba poliuretanowa? 

zajelo troche czasu ale jest.  Bylem dzisiaj go wodowac, niestety nie udalo mi sie zrobic dobrych zdjec.  Jutro zrobie drugie podejscie i postaram sie pstryknac pare fotek.  Oto jak wyglada moja lodka.  To jeszcze nie ideal ale postep w porownaniu z moja pierwsza widac
  zajelo troche czasu ale jest.  Bylem dzisiaj go wodowac, niestety nie udalo mi sie zrobic dobrych zdjec.  Jutro zrobie drugie podejscie i postaram sie pstryknac pare fotek.  Oto jak wyglada moja lodka.  To jeszcze nie ideal ale postep w porownaniu z moja pierwsza widac 

Post autor: Sebastian.M »

poplywalem troche w piatek, a obiecywalem sobote.  wyszlo jak wyszlo, w piatek poszlismy z chlopakami czarnogora - polska ogladac do knajpy, no i do piatej ogladalismy
  poplywalem troche w piatek, a obiecywalem sobote.  wyszlo jak wyszlo, w piatek poszlismy z chlopakami czarnogora - polska ogladac do knajpy, no i do piatej ogladalismy  w sobote znowu pilka i to na kaca 200 km kibicowac naszej lokalnej Granicy Ketrzyn.  Wiadomo nie o suchym pysku, no i znowu odprawa po meczu do piatej trwala
  w sobote znowu pilka i to na kaca 200 km kibicowac naszej lokalnej Granicy Ketrzyn.  Wiadomo nie o suchym pysku, no i znowu odprawa po meczu do piatej trwala  Niedziela to nie dzien to wiadomo
  Niedziela to nie dzien to wiadomo  ale zeby nie bylo ze nie plywalem oto moje badziewne zdjecia z piatkowego plywania.
  ale zeby nie bylo ze nie plywalem oto moje badziewne zdjecia z piatkowego plywania.

woody-77 pisze:witam,
...
Niedziela to nie dzien to wiadomoale zeby nie bylo ze nie plywalem oto moje badziewne zdjecia
z piatkowego plywania.
pozdr
lukasz k