Maliniak Wita wszystkich modelarzy

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
maliniak

Maliniak Wita wszystkich modelarzy

Post autor: maliniak »

Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Od kilku dni przeglądam to forum i jestem naprawdę pełen podziwu dla waszej pracy, dbałości o szczegóły i pomysły wykonania waszych okrętów.
Ja z modelarstwem mam styczność już dość długo, ale w 98% kartonowym, a te dwa pozostałe procenty to w latach 80 jako nastolatek, przez jakiś czas uczęszczałem na modelarnie w Zgierzu gdzie nadal mieszkam. Moja przygoda z modelami miała mniejsze i większe przerwy ale to już tak jest,że i tak do modeli powracam.
Z zawodu jestem zegarmistrzem, a pracuje w zakładach chemicznych.
A po pracy moje zainteresowania są dość rozległe zaczynając od włoskiej motoryzacji przez odbudowę starych motocykli naprawę zegarów troszkę fotografię i do tego modele okrętów.
Modeli sklejonych troszkę było wszystkie kartonowe a żaglowiec tylko jeden Mayflower z mm niestety nie dotrwał do dziś, zawsze sobie powtarzałem że jak będzie więcej czasu to powstanie jakiś piękny żaglowiec i tak czekają w kolejce do sklejenia mm Zawisza Czarny nr6/84 ,Victory nr 3-4/86 ,Santa Maria nr8-9/92 .I właśnie chciałem wreszcie skleić jakiś piękny okręt gdy natrafiłem na to forum.... :shock: Dlaczego nie spróbować dodać troszkę forniru,troszkę drewna,itd a tu są fachowcy i pewnie pomogą radą,krytyką a ja się nauczę jak i co.
Coś długawe to powitanie :oops:
Pozdrawiam Paweł (maliniak)
Awatar użytkownika
rychenko

Re: Maliniak Wita wszystkich modelarzy

Post autor: rychenko »

Witaj Pawle „maliniaku” mam nadzieje ze zagościsz na Kodze na długo i zaowocuje to pięknymi modelami które będziemy mogli zobaczyć w Twoich relacjach
Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Maliniak Wita wszystkich modelarzy

Post autor: Andrzej1 »

maliniak pisze:...
Coś długawe to powitanie :oops:
Pozdrawiam Paweł (maliniak)

Ale jakie regulaminowe za to. Witaj na pokładzie i ... do roboty.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
ODPOWIEDZ