Halny
- Tomsonikkk
Re: Halny
Witam
dopiero dzisiaj pogodo pozwoliła na zwodowanie Halnego
Próbę mogę zaliczyć do udanej parę poprawek kosmetycznych i będzie ok ,najbardziej rażące jest podnoszenie przodu przy starcie ,mam nadzieje że przesunięcie aku do przodu modelu zniweluje ten problem
http://www.youtube.com/watch?v=Pt99TA7R ... e=youtu.be
Ps dzięki ale do NASA to raczej z tym nie pójdę
a i tak miło że się podoba
dopiero dzisiaj pogodo pozwoliła na zwodowanie Halnego

Próbę mogę zaliczyć do udanej parę poprawek kosmetycznych i będzie ok ,najbardziej rażące jest podnoszenie przodu przy starcie ,mam nadzieje że przesunięcie aku do przodu modelu zniweluje ten problem
http://www.youtube.com/watch?v=Pt99TA7R ... e=youtu.be
Ps dzięki ale do NASA to raczej z tym nie pójdę

a i tak miło że się podoba
- rychenko
Witam
No ładnie się prezentuje łajba na wodzie , bo ja wiem Tomek czy to „problem” jak napisałeś jak ruszasz z pełnym gazem to normalne ze dziób się podnosi , może faktycznie trzeba trochę przesunąć aku w kierunku dziobu , szkoda ze na tym filmiku nie dałeś zbliżenia bo nie widać jak jest zanurzony , a jak podłączyłeś regulatory bez mixera?
No ładnie się prezentuje łajba na wodzie , bo ja wiem Tomek czy to „problem” jak napisałeś jak ruszasz z pełnym gazem to normalne ze dziób się podnosi , może faktycznie trzeba trochę przesunąć aku w kierunku dziobu , szkoda ze na tym filmiku nie dałeś zbliżenia bo nie widać jak jest zanurzony , a jak podłączyłeś regulatory bez mixera?
Pozdrawiam Ryszard
- Tomsonikkk
Witam
Dzisiaj zrobiłem kolejną próbę na wodzie , z pływania nici zbyt duża fala była
na pocieszenie zrobiłem fotki obrazujące zanurzenie modelu , trochę słabo widać bo za czysta woda
no i kolejny element powstaje co i jak widać na zdjęciach
pozdrawiam zainteresowanych
Dzisiaj zrobiłem kolejną próbę na wodzie , z pływania nici zbyt duża fala była

no i kolejny element powstaje co i jak widać na zdjęciach
pozdrawiam zainteresowanych
- Slawek Kromer
widziałeś
usunołem
usunołem

Ostatnio zmieniony 09 lip 2013, 15:55 przez Slawek Kromer, łącznie zmieniany 1 raz.
- Slawek Kromer
a ta kotwica jest z Kontrolera 25