koga v/s arka

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Zablokowany
Luna

koga v/s arka

Post autor: Luna »

Witam,ze zdziwieniem odebralam fakt znikniecia zestawien dotyczacych starej KOGI i nowej tzw.alternatywy wg malej czastki uzytkownikow KOGI.Jak na kobiete przystalo/kolor nie koniecznie blond/chcialam zapytac?czyim interesom to szkodzilo?potrzebne sa nowe rynki zbytu dla bloczkow itp,,czy chodzi o poczucie wladzy/stalin sie klania/poprostu mam wrazenie ze tu nie chodzi o zachowanie dziedzictwa KOGI a tylko partykularne interesy pewnej grupy.przepraszam jesli kogos urazilam,no coz jestem tylko dla Was kobieta/dla wyjatkow-pozdrawiam Kazia szmatlawa baba/.Milego wieczoru
Awatar użytkownika
Sance

Re: koga v/s arka

Post autor: Sance »

Luna pisze:Witam,ze zdziwieniem odebralam fakt znikniecia zestawien dotyczacych starej KOGI i nowej tzw.alternatywy wg malej czastki uzytkownikow KOGI.Jak na kobiete przystalo/kolor nie koniecznie blond/chcialam zapytac?czyim interesom to szkodzilo?potrzebne sa nowe rynki zbytu dla bloczkow itp,,czy chodzi o poczucie wladzy/stalin sie klania/poprostu mam wrazenie ze tu nie chodzi o zachowanie dziedzictwa KOGI a tylko partykularne interesy pewnej grupy.przepraszam jesli kogos urazilam,no coz jestem tylko dla Was kobieta/dla wyjatkow-pozdrawiam Kazia szmatlawa baba/.Milego wieczoru

Temat został usunięty dlatego że wiele osób uważało go za właśnie reklamę.
Motywy powstania nowego forum nie są istotne powstało i już
Nikt nikogo nie zmusza nie nakazuję ani nie namawia do oglądania czytania czy rejestracji ani nie reklamuje rzeczonego forum
Nie jest naszą intencją robienie konkurencji, zastraszania użytkowników czy jakiekolwiek szkodzenie Kodze.
A jeżeli komuś przeszkadza to może napisze do administratorów 500 innych for na temat modelarstwa do których przewijają się linki na Kodze

To moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.

Ps nie widzę na rzeczonym forum w ani jednym miejscu słowa arka więc prosiłbym o nieużywanie tej nazwy oraz moderatora o ZAMKNIĘCIE tego tematu aby ludzie nie wymyślali durnych powodów i wyssanych z palca opowieści.
Obrazek
Luna

byc moze Wasze zasady zostaly zle nazwane ale nie koniecznie zle zdefiniowane,paniool napisal ze ma to byc cos w rodzaju kopii zapasowej KOGI,taka wiedza ?wiecie lepiej ,prawda?
Awatar użytkownika
Sance

Luna spokojnie.
forum nie ma żadnego wpływu na kogę więc zostawmy to w spokoju ok?
Obrazek
Luna

byc moze dla Ciebie to nie ma zadnego znaczenia,coz jestes tylko facetem,poniekad bywam kobieta i uczucia sa dla mnie wazne a z KOGA jestem zwiazana uczuciowo i materialnie/kamienie a sprawa..../
Awatar użytkownika
Sance

a co to ma wspólnego z clasicmodel?
Obrazek
jarekogarek

Post autor: jarekogarek »

Luna 14 postów i takie przywiązanie. Zabawne
Awatar użytkownika
Sance