Dobry wieczór!

Witaj nowy kadecie. Wszyscy użytkownicy Kogi Cię serdecznie witają. Cieszymy, że do nas zawitałaś/eś, jednak prosimy o przedstawienie się w kilku słowach.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gabik

Dobry wieczór!

Post autor: Gabik »

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Gabriel, mam prawie 18 lat :). Siedząc chory dzisiaj rano i pijąc herbatkę pomyślałem sobie, że jeżeli nie zacznę czegoś robić to umrę, przypomniało mi się jak kiedyś sklejałem plastikowe modele wiec ledwo co wstałem z łóżka ale zabrałem się na poszukiwania po pobliskich marketach (nie znalazłem :C - no i może dobrze bo bym się tutaj nie znalazł). Po nieudanych poszukiwaniach, przyszedł czas na "alledrogo" spodobał mi się ten model http://allegro.pl/jacht-endeavour-ii-mo ... 71767.html rozmawiałem z sprzedawcą oczywiście jak to sprzedawca (tak idealny, potrzeba tylko kleju itp), jednak po przygodzie z akwarystyką, gdzie zostałem na maxa oszukany przez sprzedawcę a wydałem sporo kasy :C, potem oczywiscie wejscie na forum agwarystyczne i rozczarowanie za rozczarowaniem, tak wiec tak samo w tym wypadku odwiedziłem to forum, żeby znowu potem nie płakać nad rozlanym mlekiem. Teraz już po paro godzinnej lekturze, zapoznaniem się z forum czas na DŻONKĘ. Jutro lecę po materiały, wydrukować plany itp itp. Na dzisiaj już mi starczy wrażeń i lektury, wiec życzę wszystkim dobranoc. Jutro czeka mnie pracowity dzień :))

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ