Emodel.pl

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Filip

Emodel.pl

Post autor: Filip »

Cześć,
Koledzy, mam pytanie- czy mieliście kiedyś styczność ze sklepem emodel.pl? Od 17 października czekam na przesyłkę modelu od nich... i chyba się nie doczekam. Adres email przestał istnieć, sklep www. również. Nie wiem może padł im serwer ale brak kontaktu ze strony sprzedającego też nie jest niczym dobrym.

Pozdrawiam,
Filip
Awatar użytkownika
Andrzej1
Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}

Re: Emodel.pl

Post autor: Andrzej1 »

To zgłoś to na policję.
Takich nabitch we flaszkie, jak Ty, możebyć więcej.
A jak ich kiedyś złapią, to może dostaną coś więcej niż 2 tygodnie w zawieszeniu za niską
szkodliwość społeczną.

Z ukłonami
Andrzej Korycki
Awatar użytkownika
Romanov

Post autor: Romanov »

A zapłaciłeś z góry za model czy inaczej było bo jak zapłaciłeś to tak jak Andrzej Pierwszy pisze na policję a jak nie płaciłeś to olej to i zamów gdzie indziej. Ja osobiście poważniejsze zakupy wole płacić przy odbiorze a jak nie ma takiej opcji to po prostu nie kupuje

Pozdrawiam
Roman
DKM "Wodnik" www.rcmodel.com.pl
Awatar użytkownika
Filip

Strona na szczęście powstała po kilku dniach. Mailowy kontakt się urwał ale dostałem wiadomość o nadaniu paczki. Miesiąc to trwało ale jest...

myślę, że Moderator może zamknąć ten temat.

Pozdrawiam,
Filip
Awatar użytkownika
Filip

Koledzy,
ciekawa dość sprawa wynikła z moich zakupów... Paczkę otrzymałem dzisiaj. Zamawiałem Ninę, dostałem Pintę. Ze strony sklepu- żadnego wyjaśnienia, nic. Podejście do klienta fatalne. Chyba nawet na allegro się takie cuda nie dzieją ;)
Nie piszę tego aby się skarżyć albo zapieniać, Pintę też złożę bo ani kolekcji ani doświadczenia jeszcze nie mam (choć przy dżonce Pinta w skali 1:106 wydaje się prosta jak budowa cepa).

Piszę jako doświadczenie (i przestrogę) z kontrahentem, z którym być może kiedyś się zetkniecie.

Pozdrawiam serdecznie,
Filip
goole

Post autor: goole »

Trafiłem tutaj szukając właśnie informacji o tym sklepie przed zakupem, dzięki za przestrogę. Wole skorzystać z allegro bo wtedy jakiś kijek na nich działa i się boją negatywa.
ODPOWIEDZ