No i mamy kolejny salon Hobby. Ubożuchny wielce w tym roku w pływadełka... niestety..
W pierwszy dzień spotkało się tam nas paru: Dziadek, Grzegorz, Rychenko, Jeskom, Spokaliśmy też Jurka Borwińskiego (firma Bojer)
Salon Modelarstwa Poznań 2013
- ataman
Salon Modelarstwa Poznań 2013
- Załączniki
-
- IMGP7534a.jpg (128.55 KiB) Przejrzano 6128 razy
-
- IMGP7542a.jpg (113.53 KiB) Przejrzano 6128 razy
-
- IMGP7543a.jpg (143.76 KiB) Przejrzano 6128 razy
-
- IMGP7547a.jpg (123.73 KiB) Przejrzano 6128 razy
-
- IMGP7544a.jpg (138.43 KiB) Przejrzano 6128 razy
-
- IMGP7545a.jpg (132.96 KiB) Przejrzano 6128 razy
-
- IMGP7546a.jpg (132.23 KiB) Przejrzano 6128 razy
Pozdrawiam
- rychenko
Re: Salon Modelarstwa Poznań 2013
Witam
Właśnie wróciłem z Targów w Poznaniu kto nie był nie ma czego żałować a kto się wybiera to lepiej do ZOO pojechać bo tam nic ciekawego nie było , owszem jeśli kogoś interesują kolejki to miałby co oglądać , jestem rozczarowany w porównaniu chociażby z ubiegłym rokiem to teraz było może 1/3 tego co wystawiali , szkutnictwo to już w ogóle wymierający „gatunek” i poza kilkoma modelami z papieru nie było niczego , jedyny wystawca jeśli chodzi o narzędzia to Proxxon nic poza tym , żadnej chemii modelarskiej czy zestawów do składania nie licząc tych dla 7 Latków , jedyna mila rzeczą to spotkanie z Atamanem , Dziadkiem , Grzesiem , przy kawie i piwku i to na tyle.
Właśnie wróciłem z Targów w Poznaniu kto nie był nie ma czego żałować a kto się wybiera to lepiej do ZOO pojechać bo tam nic ciekawego nie było , owszem jeśli kogoś interesują kolejki to miałby co oglądać , jestem rozczarowany w porównaniu chociażby z ubiegłym rokiem to teraz było może 1/3 tego co wystawiali , szkutnictwo to już w ogóle wymierający „gatunek” i poza kilkoma modelami z papieru nie było niczego , jedyny wystawca jeśli chodzi o narzędzia to Proxxon nic poza tym , żadnej chemii modelarskiej czy zestawów do składania nie licząc tych dla 7 Latków , jedyna mila rzeczą to spotkanie z Atamanem , Dziadkiem , Grzesiem , przy kawie i piwku i to na tyle.
Pozdrawiam Ryszard
-
Nic dodać nic ująć, no może że było stoisko z mini narzędziami f-my Adammed tośmy sobie parę drobiazgów ( pincety samozaciskowe , furkadełko maluchne, separatorki i uchwyty do papieru ściernego coby "miziać" krzywizny) zanabyli. tak więc żadnego żalu nie ma, przeciwnie.
Wietrzny Bosman
- ataman
- futaba
- Kontakt:
Ja mam plan się wybrać. Tylko jakoś nie mogę znaleźć listy wystawców 2014 na stronie MTP, więc podejrzewam, że nie mają się czym chwalić i może być jeszcze słabiej niż w ubiegłym roku 

Pozdrawiam
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
Grzegorz Jermołaj
Pływające i latające RC.
- piotr.g
Witam.
Będę w sobotę. Chętnie spotkał bym kolegów z Kogi ponieważ na forum jestem od niedawna. Wielu modelarzy z poza Poznania znam a miejscowych nie.
Pozdrawiam Piotr.
Będę w sobotę. Chętnie spotkał bym kolegów z Kogi ponieważ na forum jestem od niedawna. Wielu modelarzy z poza Poznania znam a miejscowych nie.
Pozdrawiam Piotr.