Sprzedam model statku Santisima Trinidad do samodzielnego montażu od firmy DeAgostini.
Zestaw zawiera 140 numerów z instrukcją montażu oraz częściami. W każdym numerze opisano ciekawe wydarzenia historyczne na morzach i oceanach.
Całość warta 3500zł.
Montaż został rozpoczęty, ale brak czasu zmusza do odsprzedania.
https://www.olx.pl/oferta/statek-santis ... 4933bd91fc
Sprzedam model statku Santisima Trinidad do montażu
-
- Mumin
Re: Sprzedam model statku Santisima Trinidad do montażu
lucius.ras pisze:Całość warta 3500zł.
Lubię takich radosnych optymistów

- Dziecko
- Lokalizacja: {"name":"Polska starogard gda\u0144ski","desc":"","lat":"","lng":""}
Mumin pisze:lucius.ras pisze:Całość warta 3500zł.
Lubię takich radosnych optymistów
Szanowny Muminie, czego oczekujesz od 1szego modelu niedoświadczenego modelarza ściśle wg badziewnej (i starej) instrukcji, nalepki DEA. Osobiście dałbym planki 10mm na pokład, mniej roboty, a w rzeczywistości i tak są większe

Pozdrawiam.
-
Gdyby zdecydował się Pan na zdekompletowanie zestawu to interesuje mnie ostatnie
30 numerów.
30 numerów.
- Jarek
Ciężko będzie Ci sprzedać te numery. To nie jest towar pierwszej potrzeby.
Ja mam gotowy model greckiej Sakolewy o długości całkowitej 1,5m , niektórzy modelarze z kogi ją pamiętają że zlotu w Tczewie, chcę za nią 2000 zł. I nie ma chetnych.
Ja mam gotowy model greckiej Sakolewy o długości całkowitej 1,5m , niektórzy modelarze z kogi ją pamiętają że zlotu w Tczewie, chcę za nią 2000 zł. I nie ma chetnych.
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam!
Jak chcesz Jarku sprzedać ten model, to ogłaszaj się na zachodnich stronach. W Polsce jeszcze ludzie nie dorośli do takich zakupów. Nie mają pojęcia ile czasu trzeba poświęcić na budowę modelu i wystawioną cenę uważają za astronomiczną.
Pozdrawiam
"Hadżi"
Jak chcesz Jarku sprzedać ten model, to ogłaszaj się na zachodnich stronach. W Polsce jeszcze ludzie nie dorośli do takich zakupów. Nie mają pojęcia ile czasu trzeba poświęcić na budowę modelu i wystawioną cenę uważają za astronomiczną.
Pozdrawiam
"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są trudne lub b.trudne.
Myślenie nie boli. Gdyby głupota bolała to nie jeden z bólu by wył.
- Slawek Kromer
Cena na OLX wynosi 1450 a na forum jest podana wartość całości
- Leon27
Proszę podać gdzie dokładnie można wystawić na zachodzie. Przypominam że Ebay.pl jest niewidoczny dla zachodnich klientów. Aby wystawić w innym kraju trzeba podać punkt zwrotu towaru bez podania przyczyny bo takie mają tam warunki sprzedaży. Traktują nas jak 3 swiat. Można sobie wystawiać tam do "usru" Zero wejść.
- Hadżi
- Lokalizacja: {"name":"Polska k\/Olkusza","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam!
Leonie, ja odpowiadałem Jarkowi który mieszka w UK jak wynika z profilu na Kodze. Więc chyba spełnia warunki o jakich pisałeś. Ongiś dosyć znany modelarz ze Świnoujścia po zakończeniu działalności w modelarni prywatnie budował modele i sprzedawał prywatnym nabywcom zagranicznym. I to z niezłym skutkiem, jakoś dawał sobie radę bez ebaya. A to, że zachód ma nas tam gdzieś w poważaniu, to inna sprawa. Za to co niektórzy nasi zachodowi po palcu weszli by gdzieś tam ...
Pozdrawiam
"Hadżi"
Proszę podać gdzie dokładnie można wystawić na zachodzie. Przypominam że Ebay.pl jest niewidoczny dla zachodnich klientów.
Leonie, ja odpowiadałem Jarkowi który mieszka w UK jak wynika z profilu na Kodze. Więc chyba spełnia warunki o jakich pisałeś. Ongiś dosyć znany modelarz ze Świnoujścia po zakończeniu działalności w modelarni prywatnie budował modele i sprzedawał prywatnym nabywcom zagranicznym. I to z niezłym skutkiem, jakoś dawał sobie radę bez ebaya. A to, że zachód ma nas tam gdzieś w poważaniu, to inna sprawa. Za to co niektórzy nasi zachodowi po palcu weszli by gdzieś tam ...
Pozdrawiam
"Hadżi"
Na pochylni strajk zakończony: ok. podwod. SIEWIERJANKA, budowa wznowiona.