Relacja była świetna, dużo zdjęć dobrej jakości, bardzo dużo wniosła na Kogę, mnóstwo osób pewnie z niej korzystało i skorzysta, a model, co tu dużo gadać –perfekcyjny.
Pozdrawiam
kolejny K&M - ralfee
- Siberian
Re: kolejny K&M - ralfee
Przyłączam się do gratulacji.
Aż trudno uwierzyć, że to Twój pierwszy model szkutniczy. Talent i umiejętności masz ogromne, a model wyszedł pięknej urody.
Niecierpliwie czekam na następną relację.
Aż trudno uwierzyć, że to Twój pierwszy model szkutniczy. Talent i umiejętności masz ogromne, a model wyszedł pięknej urody.
Niecierpliwie czekam na następną relację.
Pozdrawiam, Wojtek.
- sferoida
Też gratuluję, i dziękuję bo znalazłem parę elementów referencyjnych, których wzór podkradnę
pozdrawiam Radek
- Dziecko
- Lokalizacja: {"name":"Polska starogard gda\u0144ski","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam.
Gratulacje, piękny model.
Jak kiedyś będę robił model z planów to z pewnością zajrzę tu.
Pozdrawiam.
Gratulacje, piękny model.
Jak kiedyś będę robił model z planów to z pewnością zajrzę tu.
Pozdrawiam.
- Witek...
- Lokalizacja: {"name":"Polska Zb\u0105szy\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Jedna z ciekawszych relacji na tym forum, fantastycznie pokazałeś co i jak zrdobiłeś. Jestem pod wrażeniem staranności wykonania. Rafał, z powodzeniem możesz całość wydrukować , dokleić okładkę i książka gotowa. Wielkie gratulacje i mam nadzieję, że za chwilę uraczysz nas równie ciekawą relacją. Pozdrawiam Witek. 

- oksal
Przyjmij i moje Gratulacje. Rafał, bardzo ładna, czysta robota. K&M pięknie Ci wyszedł. Teraz jesteś w fajnym okresie wyboru co następnego, choć może i już coś masz na uwadze od dawna. Po Twoim wykonaniu K&M śmiało możesz iść w każda jednostkę robioną dowolną techniką.
- Arek85
Jestem pełen podziwu Twojego okrętu. Starannie wykonane wszystkie elementy. Śledziłem od samego początku i trzymałem kciuki. Wiele się można nauczyć z Twojej relacji. Dodatkowo pokazałeś co i jak wykonujesz z konkretnym opisem. Moje gratulacje ! Na pewno wszyscy będą czekać na kolejny projekt. Pozdrawiam.
- Zdzisław
Cześć
Rafał szczerze gratuluję pięknego modelu. Super wykonanie. Mam nadzieję, że następny będzie Enterprize.
Pozdrawiam Zdzisław
Rafał szczerze gratuluję pięknego modelu. Super wykonanie. Mam nadzieję, że następny będzie Enterprize.
Pozdrawiam Zdzisław
- ralfee3
Dziękuję bardzo wszystkim za przychylne wpisy. Starałem się oddać Kodze to co z niej zaczerpnąłem, choć dług pozostaje jeszcze ogromny
Zachwyciły mnie już dawno fregaty brytyjskie z XVIII wieku, tak więc Zdzisławie masz rację, kolejny będzie HMS Enterprize. Planuję go wykonać metodą POB, czyli na grodziach w skali 1:48. Co mi wyjdzie zobaczymy, to już będzie dużo wyższy poziom niż K&M, ale to już może w kolejnej relacji
Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia w następnym projekcie.
pozdrawiam,
Rafał

Zachwyciły mnie już dawno fregaty brytyjskie z XVIII wieku, tak więc Zdzisławie masz rację, kolejny będzie HMS Enterprize. Planuję go wykonać metodą POB, czyli na grodziach w skali 1:48. Co mi wyjdzie zobaczymy, to już będzie dużo wyższy poziom niż K&M, ale to już może w kolejnej relacji

Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia w następnym projekcie.
pozdrawiam,
Rafał
pozdrawiam,
Rafał
--------------------------------------------
w porcie: K&M
w stoczni: HMS Enterprize 1774
Rafał
--------------------------------------------
w porcie: K&M
w stoczni: HMS Enterprize 1774
- ostry_gl