Witam.
dzisiaj ruszyła budowa mojej pierwszej siedemsetki co prawda buduję mikro z JSC ale teraz che spróbować tej materii. Malowanie to farbki jak sugeruje instrukcja od siebie chcę dodać relingi i drzwi fototrawione oraz nowe lufy. Zapraszam do skromnej galerii.
HMS Electra, 1-700, Tamiya.
- lkemot
Re: HMS Electra, 1-700, Tamiya.
Widzę, że za chwilę będzie wysyp relacji 7 setek.
Z Twoich zdjęć niewiele co widać, w tej skali rób większe zbliżenia na poszczególne detale, a nie na cały okręt...
Z Twoich zdjęć niewiele co widać, w tej skali rób większe zbliżenia na poszczególne detale, a nie na cały okręt...
Pozdrawiam
Tomekl vel lkemot
W stoczni: Victory, Akagi
W porcie: Santa Leocadia, Yamato, Lexington, H.M.S Cleopatra, Le Coureur, Szebeka
Tomekl vel lkemot
W porcie: Santa Leocadia, Yamato, Lexington, H.M.S Cleopatra, Le Coureur, Szebeka
- zablo1978
Witam.
Cały czas się uczę zdjęcia robić nie wiem czemu nie wychodzą, a efekt dzisiejszych prac widać na zdjęciach.
Cały czas się uczę zdjęcia robić nie wiem czemu nie wychodzą, a efekt dzisiejszych prac widać na zdjęciach.
- TomekA
zablo1978 pisze:Witam.
To napisz wiecej o tym, jak i czym robisz te zdjecia, OK?
- zablo1978
Witam.
Zdjęcia robię telefonem, chodzi bardziej o tło i światło jak dobierać. Model skończony zapraszam do galerii.
Pozdrawiam Michał.
Zdjęcia robię telefonem, chodzi bardziej o tło i światło jak dobierać. Model skończony zapraszam do galerii.
Pozdrawiam Michał.
- lkemot
Modelik całkiem zacny, ale mam dwie uwagi - Maszty trochę za grupe i olinowanie też, tak po za tym wszystko wygląda ok.
Czy planujesz jakąś wodę albo dioramę, bo goła siedemsetka wygląda słabo
Czy planujesz jakąś wodę albo dioramę, bo goła siedemsetka wygląda słabo
Pozdrawiam
Tomekl vel lkemot
Tomekl vel lkemot