Witam wszystkich serdecznie

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Nocny_Jastrząb

Odp:Witam wszystkich serdecznie

Post autor: Nocny_Jastrząb »

Witam Gozdawa (a właściwie jako młodzik powinienem powiedzieć dzień dobry panu :laugh: )

To świetnie, że się zdecydowałeś się dołączyć do załogi. Ja jestem zaresestrowany łącznie na trzech forach, jednak muszę przyznć, że tylko tu jest tak sympatyczna i koleżeńska atmosfera.

Tak woli ścisłości, załóż w dziale Stocznia - Żaglowce relacje z budowy Titanica i tam umieszczaj foty i opisy z budowy:) Powiedz jeszcze, w jakiej skali budujesz swojego niezatapialnego;) transatlantyka. W pierwszym (chyba) poście wspominałeś o modelu firmy Igry. Czy to rosyjska firma, jak wnioskuję, po nazwie? Czy zestaw był drogi? Ogólnie polecasz firmę czy raczej nie za bardzo?
Awatar użytkownika
Gozdawa

Post autor: Gozdawa »

Czolem Admirale !!!

Juz to pisalem, ale podkresle to jeszcze raz. Ciesze sie niezmiernie z tak sympatycznego
przyjecia do grona forumowiczow. Nie ukrywam ze bede liczyl na fachowa pomoc kolegow.

Pozdrawiam: Czeslaw.
Awatar użytkownika
Gozdawa

Nocny_Jastrząb napisał:
Witam Gozdawa (a właściwie jako młodzik powinienem powiedzieć dzień dobry panu :laugh: )

To świetnie, że się zdecydowałeś się dołączyć do załogi. Ja jestem zaresestrowany łącznie na trzech forach, jednak muszę przyznć, że tylko tu jest tak sympatyczna i koleżeńska atmosfera.

Tak woli ścisłości, załóż w dziale Stocznia - Żaglowce relacje z budowy Titanica i tam umieszczaj foty i opisy z budowy:) Powiedz jeszcze, w jakiej skali budujesz swojego niezatapialnego;) transatlantyka. W pierwszym (chyba) poście wspominałeś o modelu firmy Igry. Czy to rosyjska firma, jak wnioskuję, po nazwie? Czy zestaw był drogi? Ogólnie polecasz firmę czy raczej nie za bardzo?

Witam Cie Jastrzebiu !!

O ile zdazylem sie zorietowac to na KODZE panuja dosc konfidencjonalne stosunki. Tak wiec nie bawmy sie w zadne konwenanse i darujmy sobie tego pana. Z ta relacja to jeszcze zobaczymy.Narazie pokazalem pare fotek z dotychczasowego stanu budowy. Narazie przerwalem nad nim prace poniewaz posta
nowilem sobie zrobic tokareczke. Jeszcze pare dni i bede mogl pokazac pare fotek z pracy nad nia..
A co do tego zestawu o ktory pytasz to jest to firma czeska (nie wiem czy jeszcze istnieje). Zestaw ten kupowalem dosc dawno i kosztowal mnie 100 zl.. Czy polecam ? Hmmm. Trudno powiedziec. W/g mnie sa to zestawy bardzo malo dokladne. Zbyt wiele uproszczen.

Awatar użytkownika
Zbyszek

Post autor: Zbyszek »

I ja się ustawiam do przywitania na Kodze. jak widać nie próżnujesz i masz się czym pochwalić, a na wiek nie ma co zwracać uwagi, co niektórzy mający naście lat zachowując się jak seniorzy i odwrotnie:woohoo:

Czekamy na dalsze fotki z budowy tytanika.
Pozdrawiam!!!
Awatar użytkownika
RomekS
Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: RomekS »

Witam również bardzo serdecznie :) :) :)
Awatar użytkownika
Piotrek 21

Post autor: Piotrek 21 »

Także przyłaczam się do powitań (podobnie tak jak Nocny jastrząb - też jestem młodzikiem). A co do modeli to Titanic według mnie wychodzi ładnie, a żaglowce (w porównaniu do moich) są bardzo Ładne (wiek i staż w modelarstwie chyba robi swoje), i co do niezgdodnosci Wazy do Vazy, to model ma się podobać wykonawcy.....
Pozdrawiam Piotrek
Awatar użytkownika
krzychkam
Lokalizacja: {"name":"Bia\u0142ystok","desc":"","lat":"","lng":""}

Post autor: krzychkam »

Również przyłączam się do kolegów i witam serdecznie :laugh:
Awatar użytkownika
Edward Blackbeard Teach

Post autor: Edward Blackbeard Teach »

Co tu pisac. Junior wita bardzo serdecznie Seniora. Od krótkiego bardzo czasu jestem na kodze, niewiem czy się przedstawiałem, a jak nie to się przedstawie:) Rafał, lat 20 student politechniki opolskiej (zainteresowania: Modelarstwo i Motoryzacja lecz tylo i wyłącznie zabytkowych i starych jednośladów) Pozdrawiam i życze dużo powodzeń w sklejaniu kolejnych wyśmienitych modeli
Dziadek

Post autor: Dziadek »

Co do IGRY i Santa Marii - popełniałem kiedyś taki zestawik kadłub był z klocków, trochę plastikowych klamotków, całość wg dzisiejszej oceny słabiutka, ale wtedy cudo. I to "cudo" ku mojej uciesze parę lat ozdabiało (hi hi hi) gabinet dyrektora Domu Kultury a potem Spółdzielni Mieszkaniowej. a gdzie teraz nie wiem. Raczej w niebycie. Ale rysunki (plany) mi pozostały.
Pozdrawiam. Wietrzny Bosman Dziadek
Wietrzny Bosman
Awatar użytkownika
Gozdawa

c.d. \"IGRY\"

Witaj Dziadku -

Co do Santa Marii masz 100% racje. Natomiast kadlub modelu "VAZY" jest zbudowany na bazie
grodzi. Bo tak to sie chyba nazywa.

ODPOWIEDZ