:)

Tu mozna narzekać i pisać o sprawach nie związanych z tematami forów
Awatar użytkownika
maciejza

Odp::)

Post autor: maciejza »

Ataman napisał:
teraz chce zrealizować to, co było moim marzeniem w dzieciństwie: zbudować Złota Łanie.. plany .......... z sowieckiej stronki..

tam są chyba ze 4 wersje ..
do tego jak popatrzysz na replike, na zdjęcia to będziesz mieć mieszane uczucia :)
Jak cos to swego czasu przekopalem trochę sieci i zbieralem linki, materialy o Golden Hind. Daj znac a posle namiary zebyś nie musiał już szukać.
Awatar użytkownika
ataman

Odp::)

Post autor: ataman »

maciejza napisał:

tam są chyba ze 4 wersje ..
do tego jak popatrzysz na replike, na zdjęcia to będziesz mieć mieszane uczucia :)
Jak cos to swego czasu przekopalem trochę sieci i zbieralem linki, materialy o Golden Hind. Daj znac a posle namiary zebyś nie musiał już szukać.[/quote]

Ja juz mam wyploterowana wersje planów Mamoli w skali 1:56, ta wydała mi się najlepsza, choć brakuje planów ożaglowania. Jest to wersja z jednym pokładem działowym.
Pościągałem juz sobie z netu wszystkie ciekawe fotki modeli i repliki, archiwum mam dość pokaźne. Ale możliwe, że coś fajnego przeoczyłem, wiec jakbyś chciał mi na priva swoje namiary na GH w sieci , to byłbym wdzięczny. Teraz kombinuje materiały i sprzet (próbuje zrobic tarczóweczke z mojego pseudodremelka, myśle tez o tokareczce.. przy Smoku właśnie często rozbijałem się o brak takich narzędzi.. laubzega czy fukszwanc nie zastąpia nigdy krajzegi..:laugh: )
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ