Szanowni forumowicze -
Dlugo zbieralem sie na odwage zeby sie odezwac, wszak w charakterze "podpatrywacza" na
forum goszcze od ponad dwuch lat, t.z. od kiedy jestem posiadaczem komputera.
Poniewaz spodobala mi sie atmosfera panujaca na forum,odwazylem sie wreszcie ujawnic.
Na wstepie pare slow o sobie: Jestem emerytem i najprawdopodobniej ze wzgledu na wiek(mam 72 lata) zostane mianowany dinozaurem :) KOGI. Modelarstwo szkutnicze juz od bardzo dawna zaprzatalo moje
mysli. Niemniej jednak obowiazki rodzinne i zawodowe spowodowaly, ze moje zainteresowania musialy poczekac i mogly sie zmaterializowac dopiero teraz i to tylko w okresie jesienno-zimowym, bowiem pozostala czesc roku absorbuje mi dzialka.
Swoja przygode z modelarstwem rozpoczalem od modeli kartonowych z "MM". Drugim etapem byly modele plastikowe. Ostatnio natomiast popelnilem dwa modele drewniane z zestawow "IGRY" :
1, "Santa Maria " - (nie dokonczony - brak takielunku),
2, "Vaza" - ktory ze wzgledu na liczne "udoskonalenia" ma tyle wspolnego z "Vaza" co wino gazowane z szampanem. Wreszcie jeden modelik w oparciu o niemieckie plany, ktory mial byc modelem hanzeatyckiego holka. Jezeli mi sie uda sprobuje zamiescic kilka fotek ktore w jakis tam sposob zobrazuja moje
dotychczasowe "osiagniecia".
Wydaje mi sie, ze jak na pierwszy post to wystarczy. Milo mi bedzie goscic na KODZE czesciej.
Pozdrawiam serdecznie Czeslaw.
Witam wszystkich serdecznie
- Gozdawa
Problemy ze zdjeciami
Szanowni forumowicze -
Poniewaz poraz pierwszy usiluje nawiazac kontakt z KOGA mam klopoty z zalaczeniem zdjec.
Efekt taki, ze zamiast zdjec ktore wgralem, na forum ukazala sie poraz drugi tresc mojego listu.
Mam wiec prosbe: moze ktos udzieli mi rady jak to mam zrobic aby przeslac zdjecia.
Pozdrawiam: Czeslaw.
Poniewaz poraz pierwszy usiluje nawiazac kontakt z KOGA mam klopoty z zalaczeniem zdjec.
Efekt taki, ze zamiast zdjec ktore wgralem, na forum ukazala sie poraz drugi tresc mojego listu.
Mam wiec prosbe: moze ktos udzieli mi rady jak to mam zrobic aby przeslac zdjecia.
Pozdrawiam: Czeslaw.