w koncu udalo mi sie skonczyc moj model zajelo troche czasu ale jest. Bylem dzisiaj go wodowac, niestety nie udalo mi sie zrobic dobrych zdjec. Jutro zrobie drugie podejscie i postaram sie pstryknac pare fotek. Oto jak wyglada moja lodka. To jeszcze nie ideal ale postep w porownaniu z moja pierwsza widac
Witam Gratuluje dokończenia i wodowania , może i on nie jest idealny nie wiem jak powinien wyglądać „idealny” ale przede wszystkim dokończyłeś swój projekt a to najważniejsze patrząc ilu tu na forum jest „zapowiadaczy” i jak ich zapowiedzi się kończą, jeszcze raz gratuluje!!!
Mnie zastanawia co to za ząbek gdzieś w 2/3 długości kadłuba patrząc od dziobu na łączeniu białej i czerwonej farby no i rzeczywiście stojak pięknością nie grzeszy
niestety moje slowo jest G... warte poplywalem troche w piatek, a obiecywalem sobote. wyszlo jak wyszlo, w piatek poszlismy z chlopakami czarnogora - polska ogladac do knajpy, no i do piatej ogladalismy w sobote znowu pilka i to na kaca 200 km kibicowac naszej lokalnej Granicy Ketrzyn. Wiadomo nie o suchym pysku, no i znowu odprawa po meczu do piatej trwala Niedziela to nie dzien to wiadomo ale zeby nie bylo ze nie plywalem oto moje badziewne zdjecia z piatkowego plywania. pozdr lukasz k
woody-77 pisze:witam, ... Niedziela to nie dzien to wiadomo ale zeby nie bylo ze nie plywalem oto moje badziewne zdjecia z piatkowego plywania. pozdr lukasz k
Witam
Zaiste, ostatnie zdjęcie nie jest najwyższych lotów. Może je lepiej w ogóle wyp..usuń bo oczy "bolom". Ale "udeczka" Sobie radzi na wodzie i to się liczy.