Pomyślałem, że pora wykonać kolejny krok i sprawdzić się w modelarstwie szkutniczym (do tej pory tylko plastik). Kupiłem zestaw Mamoli - HUNTER, Kompletuję narzędzia i przekonuję żonę, że w kuchni wcale nie muszę dokonać przewrotu :)
mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się skończyć ten model i nie będzie to ostatni...
Witam
- BorAdamus
Odp:Witam
Pozwól, że ja pierwszy Cię przywitam w elitarnym klubie modelarzy. A co do przekonania Twojej żony to marnie ci wróżę, najlepiej zapytaj dziewczyn jakie argumenty powinieneś użyć.
Ja na twoim miejscu wysłał bym żonę do Egiptu na 2 tygodnie :P, a Ty w tym czasie miałbyś całą chatę dla siebie.
Pozdrawiam i czekam na relację z budowy.
Ja na twoim miejscu wysłał bym żonę do Egiptu na 2 tygodnie :P, a Ty w tym czasie miałbyś całą chatę dla siebie.
Pozdrawiam i czekam na relację z budowy.
W stoczni - Galeon Wodnik
- stefan
Kloss...ciekawe skąd taki nik? jesteś może fanem serialu?
W każdym razie witaj:)
Jeśli chodzi o wykorzystanie kuchni jako modelarni, to bardzo dobry pomysł, i wcale nie trzeba żony przekonywac, wystarczy że... jesteś szefem kuchni:D
Gotowanie to również kapitalne hobby;)
W każdym razie witaj:)
Jeśli chodzi o wykorzystanie kuchni jako modelarni, to bardzo dobry pomysł, i wcale nie trzeba żony przekonywac, wystarczy że... jesteś szefem kuchni:D
Gotowanie to również kapitalne hobby;)
-
witaj :)
dobrze, ze nie mam jeszcze zony - teraz juz bede wiedzial pod jakim katem ja sobie dobrac :D
dobrze, ze nie mam jeszcze zony - teraz juz bede wiedzial pod jakim katem ja sobie dobrac :D
Kilo wody pod stopą!
- RomekS
- Lokalizacja: {"name":"Polska Toru\u0144","desc":"","lat":"","lng":""}
Witam.
Spróbuj małymi kroczkami anektować kąt w kuchni.
Najpierw jakieś wkrętaczki, potem większe urządzenia,
i będziesz miał cieplutką przytulną pracownie w kąciku...
z dostępem do lodówki .....;)

Spróbuj małymi kroczkami anektować kąt w kuchni.
Najpierw jakieś wkrętaczki, potem większe urządzenia,
i będziesz miał cieplutką przytulną pracownie w kąciku...
z dostępem do lodówki .....;)

- Tomasz_D
Witam serdecznie !!
Moja osobista małżowinka brała za męża modelarza więc nie musiałem jej nijak w tej kwestii urabiać, a co więcej kazała mi się zagnieździć ze swoim majdanem w kącie sypialni by mieć mnie cały czas na oku. Wydatkami jednak steruje ona, ale nie jest tak źle jakby się wydawało skoro na ostatnią rocznicę ślubu dostałem w prezencie kompresor, aerograf i oprzyrządowanie do tego ;)
mój kącik

Moja osobista małżowinka brała za męża modelarza więc nie musiałem jej nijak w tej kwestii urabiać, a co więcej kazała mi się zagnieździć ze swoim majdanem w kącie sypialni by mieć mnie cały czas na oku. Wydatkami jednak steruje ona, ale nie jest tak źle jakby się wydawało skoro na ostatnią rocznicę ślubu dostałem w prezencie kompresor, aerograf i oprzyrządowanie do tego ;)
mój kącik

- JurekBin
- Kontakt:
No Tomek, ale Twój Smit sie tam nie zmieści. Musisz mieć jakieś drugie pomieszczenie.
A gdzie piłujecie? :ohmy: różnymi maszynkami,
co będzie jak coś do zupy wleci :S
No ja mam troszkę więcej miejsca, ale zaczynałem też od malutkiego pokoju:
Jurek

A gdzie piłujecie? :ohmy: różnymi maszynkami,
co będzie jak coś do zupy wleci :S
No ja mam troszkę więcej miejsca, ale zaczynałem też od malutkiego pokoju:
Jurek