Witam wszystkich na tym forum
Lat mi już minęłó ponad 40 jestem ze Śląska i kiedyś jak lat miałem 30 mniej bawiłem się w modelarstwo najpierw to plastikowe potem mały modelarz zdobywany dzięki znajomosciom w kiosku koło domu
oczywiście znajomościom mojej mamy
teraz ostatnio przez jakis okres czasu zbierałem sobie bismarcka hachette i mam wszystkie 140 numerów
ale nigdy nie miałem żadnego doświadczenia z budową takich modeli i juz wiem że mam problem
wystawiłem go na allegro ale chetnych nie ma no i powoli dojrzewam do tego aby go składać
stąd moja obecność na tym portalu i chęć korzystania z Waszych doświadczeń bo szkoda żeby taki model niszczał w piwnicy (przeszkadza pudło z częściami mojej żonie w domu )
ot i wszystko o mnie
jak ktoś chce wiedziec więcej to pytać odpowiem
witajcie
-
O:witajcie
Witaj na pokładzie . Jesteś następnym anonimowym modelarzem {profil}. Czuj się tutaj jak u siebie . Ja Ci nie pomoge przy Bismarku , nie ta epoka . A jakbym wiedział to też bym nie pomógł bo nie rozmawiam z anonimami . Wybacz , ale taki jestem . Pozdrawiam .:)
Pozdrawiam . Andrzej :)
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
Drewno to surowiec , który od niepamiętnych czasów odgrywał wielką role w życiu człowieka , dlatego też powinno być traktowane z należytą atencją .
-
witaj myszor
profil już uzupełniłem, w sumie nie wiedziałem że to takie ważne, a jesli chodzi o pomoc
no coż nie chcesz to nie musisz
życie jest twarde
profil już uzupełniłem, w sumie nie wiedziałem że to takie ważne, a jesli chodzi o pomoc
no coż nie chcesz to nie musisz
życie jest twarde
- oksal
Też niestety Ci nie pomogę, ja tak jak Andrzej (Myszor) od drewniaków, poważnymi konserwami, to inni się zajmują:) Witaj.
-
Witaj.. ja też ze Śląska :).. dokładnie Jastrzębie Zdrój.. napewno znajdziesz tu wiele porad i ...poradzisz sobie powolutku z Bismarckiem :)...
pozdrawiam
Józek
pozdrawiam
Józek