Witam,
Na początek wypada się przedstawić. Otóż mam na imię Arek i jestem z Zielonej Góry woj lubuskie. Tutaj mieszkam i tutaj studiuję a pochodzę z małego miasteczka Babimost w okolicach Zielonej Góry.
Zainteresowania to oczywiście modelarstwo. Znajduje się również trochę czasu na wspólne polowania z ojcem oraz sztuki walki. Konkretnie karate. To moja forma ruchu ponieważ nigdy nie byłem zwolennikiem grania w piłkę i tym podobnych :) a siedzieć ciągle w domu nie można...
Przygoda z modelami zaczęła się parę lat temu. Niestety od około trzech lat wygląda to cieniutko...
przerwałem klejenie gdy rodzice zaczęli budować dom. Później dojazdy do szkoły a następnie przeprowadzka na okres studiowania. Prób klejenia było sporo niestety większe projekty kończyły się niepowodzeniem. Albo nieukończone albo zniszczone... czegoś zabrakło, na pewno uporu :)
ale mam zamiar wrócić do nawyków... zwłaszcza, że w okresie między sesjami mam sporo czasu wieczorem, szczególnie gdy jesień nadejdzie.
karton i zapałki to nie to samo co drewno, fornir itp... ale chciałbym sprawdzić się w tej dziedzinie.
Wynika to z uroku jaki posiadają żaglowce... czołg lub samolot tego nie przebije. Przynajmniej w moim odczuciu.
więcej przy okazji relacji, jeśli kogoś będzie interesować...
na razie zbieranie materiałów. Myślę że za max 2 tyg ruszę z budową moją pierwszą relacją.
pozdrawiam, Arek
Witam wszystkich
- krzysztof
O:Witam wszystkich
Pochwal się projektem. Witaj na Kodze.
pozdrawiam Krzysztof
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
krzysztof.t.wasilewski@wp.pl
- marek_c4
- Lokalizacja: {"name":"Swarz\u0119dz","desc":"Swarz\u0119dz,gmina Swarz\u0119dz,powiat pozna\u0144ski,wojew\u00f3dztwo wielkopolskie,PL-30,62-020,Polska,pl","lat":"52.410
- Andrzej1
- Lokalizacja: {"name":"Polska Szczecin","desc":"","lat":"","lng":""}
Witamy wcześniaka. Chyba piszesz z brzucha mamy. Mama ma termin na 26.10.2010 ? :evil:
Czekamy na relację i zmianę daty urodzenia w profilu.
Z ukłonami
Andrzej Korycki
Z ukłonami
Andrzej Korycki
-
Andrzej1 napisał:
dziś internet jest wszędzie :) nawet nienarodzeni mają prawo do kontaktu z innymi :)
data poprawiona...
relacja... - czekam na podstawowe materiały do budowy, wczoraj poszedł przelew.
Witamy wcześniaka. Chyba piszesz z brzucha mamy. Mama ma termin na 26.10.2010 ? :evil:
Z ukłonami
Andrzej Korycki
dziś internet jest wszędzie :) nawet nienarodzeni mają prawo do kontaktu z innymi :)
data poprawiona...
relacja... - czekam na podstawowe materiały do budowy, wczoraj poszedł przelew.
-
Witam serdecznie
Również studiuję w zielonej z tym że ja spod Krosna jestem :] póki co to mam lenia w te wakacje, dużo roboty i jakoś tak nad swoją Cleo nie siedzę :/
Życzę dużo udanych modeli :)
Również studiuję w zielonej z tym że ja spod Krosna jestem :] póki co to mam lenia w te wakacje, dużo roboty i jakoś tak nad swoją Cleo nie siedzę :/
Życzę dużo udanych modeli :)
- antosiek
Witamy i czekamy na relację.
-
miło :)
kiedyś będzie można się spotkać i przy jakimś piwie omówić doświadczenia i plany...
kiedyś będzie można się spotkać i przy jakimś piwie omówić doświadczenia i plany...